Dexa89FLY
Full member
sebastian je napisao(la):Može da se radi od koječega samo da su neki materiali daleko racionalniji izbor za suvu mušicu od drugih. Može telo da se tretira kojekakvim "mazivima" ali s vremenom če ti dozlogrditi bacanje vremena i love na dodatke koje možeš da zaobiđeš tako što češ suve mušice raditi na najracionalniji mogući način. Npr. tela jednodnevki ćeš raditi tanke i od materiala koji ne pije vodu ili češ ih inpregnirati ili prelakirati i tako povečati trajnost...repove češ raditi od tankih i izdržljivh materiala u pravom omeru i prihvatljivoj proporcijalnosti. Ja eto ih radim na svim jednodnevkama od mikrofibeca ili od kista...ostali ultra atraktivni egzotični materiali me odavno više ni najmanje ne zanimaju a koristio bi ih samo kada bi pravio mušicu za takmičenje ili da ih prodajem pa da mogu da zabiberim pravu cenu :lol:![]()
Pojednostavi sve do maksimuma, racionalnost na prvom mestu i proporcionalnost mušice...ostalo je gubljenje vremena i love...prošao sam to davno pa to pišem iz iskustva![]()
Imam curece biotse zelene boje,a tih flosova tek imam,hvala na savetu ..