Cime konkretno na klena ?

crni

Hero member
Učlanjen(a)
10.09.2007.
Broj reagovanja
0
Nema ama bas nikakve slicnosti sa mouse pad-om on je blizi policelonu(dekor gumi) koja se prodaje kod nas.

Bucko M.

Senior member
Učlanjen(a)
30.11.2011.
Broj reagovanja
0
Vidi se na slici da pokrov na bubama ima sjaj,koji daje realisticnu notu.Materijal nije tvrdo presovan,prijatan je pod prstima .

Buba pliva cak i kad je zakacena trava za udicu  :tbumb:,moze da se predje peglom preko ''masne'' hartije i tako otanji :yeswink:

crni

Hero member
Učlanjen(a)
10.09.2007.
Broj reagovanja
0
Nego ko od vas zna onu staru deciju .... Zakleo se bumbar u cvet i u med....  :D

bu2q.jpg

strelac

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
19.05.2007.
Broj reagovanja
340
Ja buncam u snu tu pesmicu  :D :D :D mesecima.

BUMBARI SU E K S T R A DOBRO ISPALI.

crni

Hero member
Učlanjen(a)
10.09.2007.
Broj reagovanja
0
Pazi kad sam smeo da se kladim da je ti najbolje znas  :D Jos malo pa ce i cika Markovic da je peva  :D  :D  :D

Rancic

Hero member
Učlanjen(a)
26.09.2008.
Broj reagovanja
1
Strelac je napisao(la):
Ja buncam u snu tu pesmicu  :D :D :D mesecima.

Za dve tri godine znaćeš kompletno Zmaja, Ršumovića, Lukića.... sve bajke i priče. I ne smeš da grešiš. kako ispričaš prvi put moraš stalno tako od reči do reči. Nema zabušavanja.

Bucko M.

Senior member
Učlanjen(a)
30.11.2011.
Broj reagovanja
0
  Crni,nije sto si''moj'',ali kompleksnijeg i zrelijeg vezaca od tebe ne vidoh jos. Tvoje muve su na pocasnom mestu u mom kutku  ;)

Odvojio sam za ribolov nekoliko,a ostatak ''cuti'' :yeswink:

crni

Hero member
Učlanjen(a)
10.09.2007.
Broj reagovanja
0
Idi begaj be pretera ga sad  :D ali drago mi je da ti se svidjaju moje musice  :firends:

Ima ovde odlicnih vezaca koji jednostavno ili nemaju vremena ili ne zele da se zamlacuju sa raznoraznim "pro" vezacima pa ne postavljaju svoje radove.Donekle ih razumem i smatram da su u pravu zbog takvog stava.

Bucko M.

Senior member
Učlanjen(a)
30.11.2011.
Broj reagovanja
0
Lepo je sto si skroman brate Crni,ali treba li bi''jaci'' vezaci da pokazu ''ko kosi,a ko vodu nosi'',da se ne bi satro profi vezaci eksponirali i zbunjivali

neke momke koji tek ulaze u FT. Poceli neki likovi''juce'' da vezuju a puni su saveta i sijaju iskustvom,dok majstori poput Tasica totalno se povukli i

nenametljivi ljudi ,a mogu 100 cuda da pokazu. Gospodinu Tasicu svaki dan sine po neka ideja  :yeswink:

Verujem da ima jos ''ozbiljnih igraca''  :yeswink:

crni

Hero member
Učlanjen(a)
10.09.2007.
Broj reagovanja
0
Bucko M. je napisao(la):
Poceli neki likovi''juce'' da vezuju a puni su saveta i sijaju iskustvom

E bas zbog takvih slabo ili uopste ne postuju neki ljudi koji se FF i FT bave bez malo koliko njihovi "kriticari" imaju godina  :yeswink:

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
crni se je bas izverzirao u tom ft-u....ne budi previse skroman...muve su ti odlicne!

inace ako netko zeli da uradi seriju odlicnih "buba" prvo mora da se pravilno pripremi onda da odradi prvu seriju od nekih možda desetak iako če biti buđave manje više (ako je početnik ili nije nikada radio baš to nešto) pa da sve to onda stavi na stranu i polako na tanane radi dalje bez žurbe...sledeča serija ima da bude bolja...peta serija bez mane i greške...proporcije, kvaliteta...sve to ima da bude bolje i bolje....izlascima na vodu če i boje nimfe da budu sve bolje i bolje, pronaći če se bolji materijali...sve to praksa posle usavršava a čestim vezivanjem muve moraju biti bolje. Ja po sebi znam, kada prođe neko duže vreme ni obični fazanov rep prvi ne bude baš nešto ali ga rasturim pa ponovo i tako dok nisam zadovoljan.

Sada sam zaista slab sa vremenom i lovim nekim mojim starim muvama ili na brzaka smotanim i vrlo jednostavnim. Ulovim jer imam iskustvo ali nije to to kako bi bilo kada bi raspolagao sa više vremena.

Sinu mi mnoge ideje za ft ali đaba...nema se dovoljno vremena za sve. Sa druge strane imam još uvek dosta muva za lov i nemam realne potrebe da bi trošio vreme za ft.

A da se vratimo na temu  :lol: na klena...uvek ponuditi bubice kao sto su bambulice, kafice, policelonke....jednostavno a lovi uvek cele godine...doduše, nekada slabije nekada jače, razlličite udice a za mene još uvek na prvom mestu jeste osa. Ako je selektivan i vidimo čime se hrani nema tu mnog mudrosti onda. Ponudiš mu to što jede.

Vrh Dno