Mixmaster je napisao(la):Samo da ubeležim da sam danas mušičario.
Ti ono tvoje sa 3m konca zoves musicarenje?

Mixmaster je napisao(la):Samo da ubeležim da sam danas mušičario.
Ne razumem ovo, ali Hajdi je potpuno u pravu. Zaista sam koristio 3M konac, Ultra 4, Scientific Anglers. Malo je pomešao padeže. Ne kaže se "sa 3m konca", nego "sa 3M koncem" :samotuci:Hajdi je napisao(la):Mixmaster je napisao(la):Samo da ubeležim da sam danas mušičario.
Ti ono tvoje sa 3m konca zoves musicarenje?![]()
![]()
Mixmaster je napisao(la):Ne razumem ovo, ali Hajdi je potpuno u pravu. Zaista sam koristio 3M konac, Ultra 4, Scientific Anglers. Malo je pomešao padeže. Ne kaže se "sa 3m konca", nego "sa 3M koncem" :samotuci:Hajdi je napisao(la):Mixmaster je napisao(la):Samo da ubeležim da sam danas mušičario.
Ti ono tvoje sa 3m konca zoves musicarenje?![]()
![]()
Mixmaster je napisao(la):Ne razumem ovo, ali Hajdi je potpuno u pravu. Zaista sam koristio 3M konac, Ultra 4, Scientific Anglers. Malo je pomešao padeže. Ne kaže se "sa 3m konca", nego "sa 3M koncem" :samotuci:
Laki kad se vidimo dodjem ti crno pivo :respect:dr.lucky je napisao(la):Potpuno besmislena tema, ako se stavlja samo danas sam musicario. To apsolutno nikoga neinteresuje, osim ako nema nekih relevantnih podataka za sam ribolov.
Eto ja sma danas pet puta srao, imao sam proliv. Za rucak sam telecu corbu i neki cudan kolac. Slusao sam najvise hitove osamdesetih. Posle sam izasao sa drugarima u kafanu i pojeo 8 ustipaka. Kafana je Orac. Dok sam se vracao jedan pas mi je presao put.
Nije tačno da nikoga ne interesuje. Koliko ja vidim, interesuje mene i još nekoliko članova. Nikome nije zabranjeno da opiše ceo današnji mušičarski dan. Ja sam odlučio da ne opisujem svoje kretanje i svoj ulov da ne bih imao probleme sa raznoraznim budalama, ali ostalima preporučujem da što više pišu.dr.lucky je napisao(la):Potpuno besmislena tema, ako se stavlja samo danas sam musicario. To apsolutno nikoga neinteresuje, osim ako nema nekih relevantnih podataka za sam ribolov.
Eto ja sma danas pet puta srao, imao sam proliv. Za rucak sam telecu corbu i neki cudan kolac. Slusao sam najvise hitove osamdesetih. Posle sam izasao sa drugarima u kafanu i pojeo 8 ustipaka. Kafana je Orac. Dok sam se vracao jedan pas mi je presao put.