Lepa priroda, ali još lepša deponija na suprotnoj obali. Srećom, moj pogled je konstantno uprt ka bistroj vodi i ribama, tako da seljaci mogu slobodno da istovaruju đubre, jer nema ko da ih kažnjava. Ako, neka zatrpaju celu baru i celu državu, kad šupljeglavci koji treba da zaštite prirodu nemaju nameru da odlepe debelu guzicu sa smrdljive fotelje. Verujem da oni koji treba da brinu o ovoj bari, čak ne znaju ni gde se ona nalazi.
Danas sam uprkos vašljivcima koji ne brinu o svojoj prirodi, a plaćamo ih za to, mušičario baš ispod mesta sa koga je, u roku od pola sata, bar pet džibera istovarilo puna kolica smeća. Mušičariću i kad cela bara bude prekrivena plastičnim flašama i džakovima punim mrtvih prasića, mačića i kučića, kao i originalnih Pampers usranih pelena. Izvodiću curve cast i swirle cast kako bi moja muva doprela do retkih rupa u smeću.
Sledeći put ću da sednem ispod mesta gde rasipaju, kako bi i mene zatrpali :lol:. Posle ću da napišem: "Danas sam mušičario na lepom bistrom jezeru, zatrpan smećem."