Danas sam mušičario

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.

100ka

Hero member
Učlanjen(a)
27.06.2007.
Broj reagovanja
27
Goci svaka čast. JA se stalno prepirem sa matorim pecarošima kak oje sava zagadjena a oni mi tvrde da nije a da su dokaz rakovi. I sam sam više puta našao ljušture rakova na keju Save u BG. Čak sam jednog živog rukom uhvatio u priobalnom plićaku pre 7-8 godina, i to 2-3km nizvodno od "govnare" (ispusata kanalizacije kod BG sajma) ;)

zvezdan

Hero member
Učlanjen(a)
12.02.2008.
Broj reagovanja
18
Ja se spremam,ali me nervira vetar,moram da trazim neku zavetrinu.

zvezdan

Hero member
Učlanjen(a)
12.02.2008.
Broj reagovanja
18
Danas sam naleteo na jato kapitalnih babuski,sve komadi preko 1.5.,i taman kad sam se spremio da pecam razduvao se takav vetar da sam morao da pobegnem sa Dunava.

1babe.jpg

witch

Hero member
Učlanjen(a)
23.11.2005.
Broj reagovanja
6
Zvezdane, ti ćeš da učiniš da zaboravim na nišavske pastrmke od po 3-4 kg i da provedem leto na Dunavu. Pa tamo sve babaroge! Babuške po 1.5 kg, jazovi po 2 kg, crvenperke po 1 kg... :doh: Ne znam što se ljudi akaju sa nekakvim pastrmčicama od po 200 g i lipljenčićima od po 300 g? Pa, kod tebe bre može da se mušičari i krupan bucov i smuđ i štuka... Ako ti ja reklamiram kraj, ima da postanete Meka za mušičare. :hammer:

zvezdan

Hero member
Učlanjen(a)
12.02.2008.
Broj reagovanja
18
Reklamiraj,reklamiraj,ne znam koliko se dobro vide ove siluete babuski ali stvarno su krupne,pogledaj levo na slici naziru se najkrupnije,pa Dunav je veliki mora da budu velike ribe.

zvezdan

Hero member
Učlanjen(a)
12.02.2008.
Broj reagovanja
18
Ovo je mesto na kome cu sutra da musicarim babuske.

Mefisto018

Hero member
Učlanjen(a)
30.12.2006.
Broj reagovanja
0
Zvezdane gde si stavio slike ako nije tajna,ja ih ne vidim.???

Mefisto018

Hero member
Učlanjen(a)
30.12.2006.
Broj reagovanja
0
Danas smo ja i Mix imali prelep izlet na vodi?
Upitanju je bilo Barsko musicarenje po prelepom vremenu koje nas je pratilo sve vreme..
Od ulova bilo je sve sto nude Bare na BR.6 tako da je bilo prelepo....
Malo slikice..

witch

Hero member
Učlanjen(a)
23.11.2005.
Broj reagovanja
6
Lepa priroda, ali još lepša deponija na suprotnoj obali. Srećom, moj pogled je konstantno uprt ka bistroj vodi i ribama, tako da seljaci mogu slobodno da istovaruju đubre, jer nema ko da ih kažnjava. Ako, neka zatrpaju celu baru i celu državu, kad šupljeglavci koji treba da zaštite prirodu nemaju nameru da odlepe debelu guzicu sa smrdljive fotelje. Verujem da oni koji treba da brinu o ovoj bari, čak ne znaju ni gde se ona nalazi.
Danas sam uprkos vašljivcima koji ne brinu o svojoj prirodi, a plaćamo ih za to, mušičario baš ispod mesta sa koga je, u roku od pola sata, bar pet džibera istovarilo puna kolica smeća. Mušičariću i kad cela bara bude prekrivena plastičnim flašama i džakovima punim mrtvih prasića, mačića i kučića, kao i originalnih Pampers usranih pelena. Izvodiću curve cast i swirle cast kako bi moja muva doprela do retkih rupa u smeću.
Sledeći put ću da sednem ispod mesta gde rasipaju, kako bi i mene zatrpali  :lol:. Posle ću da napišem: "Danas sam mušičario na lepom bistrom jezeru, zatrpan smećem."

Goci

Hero member
Učlanjen(a)
03.04.2007.
Broj reagovanja
1
To treba prijaviti nekoj inspekciji. Jeste ovo naopaka Srbija, ali ima pomalo reda...

witch

Hero member
Učlanjen(a)
23.11.2005.
Broj reagovanja
6
Verovali ili ne, i danas sam mušičario. Pokisao sam kao miš, ali se nisam pokajao, jer, kako ja imam običaj mudro da kažem, svako vreme je dobro za ribolov. Lepo sam se proveo, a ovaj ulov me je posebno obradovao. Obratitie pažnju na udicu 3/0.

Goci

Hero member
Učlanjen(a)
03.04.2007.
Broj reagovanja
1
Jeste selektivan, vata samo štuke koje su se već izmrestile!  :doh:

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno