Danas sam mušičario

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.

witch

Hero member
Učlanjen(a)
23.11.2005.
Broj reagovanja
6
Momci, znao sam da ne treba da objašnjavam šta sam radio. Mnogo je razloga za to. Jedan od njih je što je nemoguće objasniti namere mušičara koji je okružen velikim brojem vrsta riba. Ipak, biće dovoljno da napišem da danas ni jedna štuka nije zgrabila ovog strimera, a i da je to uradila ne bi stradala, jer je lovostaj. Čak je i grgeč nežno oslobođen udice i pažljivo vraćen u baru, jer mi je drag kao ulov, a u ovim barama je redak.
Eto, danas sam i pored neverovatne oluje i pljuska, mušičario. Pokazao sam i lep ulov. Ima li neko problem sa tim?

oholi

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
16.12.2007.
Broj reagovanja
1.476
ja imam problem sto nemam bare dobre za musicarenje. moze samo roll cast ali kad stavim sajlu i strimera nema sanse da ga izvedem. naravno u lovostaju to ne radim

100ka

Hero member
Učlanjen(a)
27.06.2007.
Broj reagovanja
27
Ma opusti se bre Randjo malo te zezamo ;).
Lepo je što si vratio bandara pošto ovih malo krupnijih slabo ima kod nas.
Ne znam da li bi se drui složili ali mislim da na bandara treba uvesti minimalnu meru, ako ne čak i lovostaj.

witch

Hero member
Učlanjen(a)
23.11.2005.
Broj reagovanja
6
Molim da se vratimo temi, to jest, da što češće mušičarite kako bi imali čime da je popunite. Ubi vas ovo sedenje ispred monitora. Ljudi, jeste li vi stvarni ili cyber-mušičari?  :lol: Ugledajte se na mene i imaćete u plućima svež vazduh, a pred očima ovu lepoticu...

100ka

Hero member
Učlanjen(a)
27.06.2007.
Broj reagovanja
27
Nažalost ja sam sinoć izvrnuo stopalo i pokidao ligamente, pa sam sad na bolovanju, tako da naredne 3 nedelje nema ništa od pecanja za mene :'( :doh:

Mefisto018

Hero member
Učlanjen(a)
30.12.2006.
Broj reagovanja
0
Randjo sve mi je jasno sto se tice danasnjeg tvog musicarenja,za to imas jedan + od mene nego mene interesuje nesto sasvim drugo?
Interesuje me dali je akcija sprovedena (znas kada) urodila bar ikakvom promenom ili je nas trud UZALUDAN..

dare

Senior member
Učlanjen(a)
22.01.2008.
Broj reagovanja
0
Danas sam po onom pljuski bacao "CIMET MRAVA" i imao par lepih klenova od 200-500gr.Pored njih i jednu zutooku.
Razduvalo se i morao sam da idem,da nije, imao bih ko zna koliko klenova.??

KaGeMuShA

Junior member
Učlanjen(a)
05.10.2006.
Broj reagovanja
0
Mislim,pitam to jer najcesce musicarim na Toplici kod Doljevca tako da me zanima kako stoje stvari.
Pozdrav! Pedja

ttttt

Full member
Učlanjen(a)
01.04.2006.
Broj reagovanja
1
100ka je napisao(la):
Nažalost ja sam sinoć izvrnuo stopalo i pokidao ligamente, pa sam sad na bolovanju, tako da naredne 3 nedelje nema ništa od pecanja za mene :'( :doh:

Kakvo je (ne)vreme neces nista da propustis. Samo se ti oporavi i spremaj za letnje musicarenje na Timoku  :tbumb:.

ttttt

Full member
Učlanjen(a)
01.04.2006.
Broj reagovanja
1
Trebalo bi da za vikend idem u Blace.

Ako neko ima ideju za neku musicarsku lokaciju u blizini (moze i do 30-tak km ali da je put solidan) koja bi trebalo da bude dovoljno bistra. Meni pada na pamet samo rasina ispod brane ali bih isao negde drugde.

witch

Hero member
Učlanjen(a)
23.11.2005.
Broj reagovanja
6
Juče i danas sam nimfario na bistrim barama-jezerima. Lovio sam na sitne imitacije nimfi jednodnevki iz roda Cloeon. Juče sam imao lepe bodorke, a danas je mnogo bolje radila sunčanica.
index.php

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno