Danas sam mušičario

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.

Mefisto018

Hero member
Učlanjen(a)
30.12.2006.
Broj reagovanja
0
Kazes da nisi,ajde verujem ti.
Seti se Siceva,mene i Mishe i sta si rekao kada si nas vodio da pokazes tehnike,taktike i ostalo  :nowink: :nowink: :nowink: :nowink: :nowink:

witch

Hero member
Učlanjen(a)
23.11.2005.
Broj reagovanja
6
Eh, kad bih se ja setio svake reči izgovorene u svakom ribolovu, bio bih memorijska kartica od 100 GB.:wacko:
Ispade da je opet trebalo da upišem samo "Danas sam mušičario", čisto da se upišem. Uvek kada pokušam da pojasnim, počne duga priča, kritike, spletke, OFF topicovanje...

Alo momci, idemo ispočetka, zaboravite sve ostalo:
Danas sam mušičario veoma uspešno. To je sve što sam hteo da kažem. I vama želim isto  ;).

Mefisto018

Hero member
Učlanjen(a)
30.12.2006.
Broj reagovanja
0
Mixmaster je napisao(la):
Eh, kad bih se ja setio svake reči izgovorene u svakom ribolovu
U tome lezi i najveci problem,jedno pricas a posle toga se vadis na nekakve kartice od 100GB.
Ako nisi spreman da ono sto kazes stojis dok si ziv iza toga i da imas cvrste argumente to da branis nemoj onda ni da pricas jer ispada da "PLJUJES  PA LIZES"
A to coveku tvojih godina ne ide u prilog jer ce mnogi koji se budu nasli u tvom okruzenju videti nesto sto im se kod tebe nece ni malo svideti --LAZ MIXMASTERU--

Goci

Hero member
Učlanjen(a)
03.04.2007.
Broj reagovanja
1
OK, ja mislim da je dovoljno rečeno na temu Mixovog tajnog ulova...

Evo nečega što odlično ide uz ovu temu:

Danas je i izvesni forumaš sulecriba mušičario, ali je izgleda promašio forum: Štukovizor 2008

Evo mu je najbolja slika:

17042008177.jpg

Svaka čas' čo'eku na ulovu, a pogotovo na puštanju ovol'ke ribetine.

Mefisto018

Hero member
Učlanjen(a)
30.12.2006.
Broj reagovanja
0
:respect1: :respect1: :respect1: :respect1: :respect1: :respect1: :respect1:
Eh kamo srece da je vise takvih ljudi

witch

Hero member
Učlanjen(a)
23.11.2005.
Broj reagovanja
6
Blue Fox Nis(lija) je napisao(la):
Mixmaster je napisao(la):
Eh, kad bih se ja setio svake reči izgovorene u svakom ribolovu
U tome lezi i najveci problem,jedno pricas a posle toga se vadis na nekakve kartice od 100GB.
Ako nisi spreman da ono sto kazes stojis dok si ziv iza toga i da imas cvrste argumente to da branis nemoj onda ni da pricas jer ispada da "PLJUJES  PA LIZES"
A to coveku tvojih godina ne ide u prilog jer ce mnogi koji se budu nasli u tvom okruzenju videti nesto sto im se kod tebe nece ni malo svideti --LAZ MIXMASTERU--
Šta ti je, Blue Fox? Objasni malo ovo. Ako se ne šališ, upiši svoje utiske u specijalnu temu "Mixmaster je običan vašljivko" http://www.musicarenje.org/index.php?topic=1060.0
Ne vidim razlog za tvoju nepristojnost, ali šta da radim. Nećemo više ići zajedno u ribolov, pa nećeš više slušati moje priče koje su ti tako neprijatne za uvo. Rešeno  ;).

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
kakva lepa štuka i još pored mušičarsko štapa, a za puštanje svaka čast...šteta ju je pojesti ili dati na zit mrtvu ribu  :blush: slika i sečanje je nešto najlepše (bar za mene).

Mefisto018

Hero member
Učlanjen(a)
30.12.2006.
Broj reagovanja
0
Hvala ti sto si me uputio gde mogu da iznesem svoje misljenje ali ni to nije resenje,meni nije nista vec samo iznosim ISTINU,mozda boli mozda ne ali sigurno RAZJEDA.
A sto se tice ribolova nije nikakav problem ni ja ni ti ne gubimo nista sto necemo vise zajedno u ribe..

witch

Hero member
Učlanjen(a)
23.11.2005.
Broj reagovanja
6
Blue Fox Nis(lija) je napisao(la):
Hvala ti sto si me uputio gde mogu da iznesem svoje misljenje ali ni to nije resenje,meni nije nista vec samo iznosim ISTINU,mozda boli mozda ne ali sigurno RAZJEDA.
A sto se tice ribolova nije nikakav problem ni ja ni ti ne gubimo nista sto necemo vise zajedno u ribe..
Ništa ne razumem, ali se slažem sa Blue Foxom da ne treba da idemo zajedno u ribolov ako mu nešto kod mene smeta. Čudan je ovaj forum, ali očigledno pomaže ljudima da se zbliže ali i razdvoje. Ko zna zašto je to korisno ???.

Mefisto018

Hero member
Učlanjen(a)
30.12.2006.
Broj reagovanja
0
Nemam nista od toga sto se slazes samnom,ribolov sa tobom je bio da nesto naucim ,vidim upoznam,nije da nisam stojim iza toga ali sam spoznao ono sto koristis kao svoje glavno oruzje ...----LAZ,OMALOVAZAVANJE,NAMETANJE SVOG MISLJENJA NE BIRAJUCI SREDSTVA,O OSTALOM NE ZELI NI DA PRICAM ,MIXE MENI JE MUKA?

ttttt

Full member
Učlanjen(a)
01.04.2006.
Broj reagovanja
1
Au pa vi ga preteraste sa musicarenjem  :D. Predlazem umirujuci caj od bambule da vam procisti organizam od nabujalog adrenalina.

dare

Senior member
Učlanjen(a)
22.01.2008.
Broj reagovanja
0
AU kakva paljba,ljudi sta se desilo toliko strasno da se toliko (raspucaju Fox-Mix)
Sta je po sredi ako neko zna molio bih da mi malo pojasni ako nije problem....

dare

Senior member
Učlanjen(a)
22.01.2008.
Broj reagovanja
0
Nisam musicario duze vreme iz mnogih razloga jedan je bio i kupovina stapa i taj FAX (UBI ME)
Mada sam primetio ovde kod mene da na toplici masovno hrle ljudi ka Korsumliji i hvataju u gornjem delu lepe klenove i po koju PASTRMKU.
Mozda ovom dodje kao poziv da navrati za vikend  :tbumb: :tbumb:

Mefisto018

Hero member
Učlanjen(a)
30.12.2006.
Broj reagovanja
0
Nikakva paljba druze moj dare,samo mali sukob misljenja zapravo neistomisljenja
Sukobili su se LAZ vs ISTINA

Goci

Hero member
Učlanjen(a)
03.04.2007.
Broj reagovanja
1
Ja 100% razumem mog druga Foxa ali bih ga zamolio da ne iznosi svoju ogorčenost nekim Mixovim (ne)delima na ovoj temi. Moraću da ga vodim u nedelju na celodnevno mušičarenje da se malo primiri. 10-ak makedon(s)ki(h) zna čudo da napravi. Još ako je neka krupna... Cenim da Fox preferira krupne makedon(s)ke? Možda bi trebalo da juri Grkinje? One vala jesu krupne... Bar neki delovi...  :-X

Lepo bi bilo da neki urednik prođe "s metlu" i počisti sve ovo što smo ja, Fox, Mix i još poneko ovde brljali.

Ajd od sutra da bude samo o mušičarenju tog dana? I ne tipa danas sam mušičario i tačka. Nije ovo statistička tema, već neki zajednički dnevnik članova foruma. Ako hoćete da podelite neke od informacija sa današnjeg pecanja sa drugovima sa foruma, ako hoćete da se pohvalite ulovom ili da kažete da neka riba ne radi, ili da zabeležite bilo ša drugo sa današnjeg mušičarenja onda postujte ovde. Ja mislim da ovo može biti sasvim lepa i veoma korisna tema.

Možda bi čak trebalo otvoriti po jednu temu za svaku vrstu, kako bi bilo preglednije? Recimo teme "Danas sam mušičario klenove" i "Danas sam mušičario pastrmke".

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno