Danas sam mušičario

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.

Terza

Senior member
Učlanjen(a)
21.03.2008.
Broj reagovanja
0
Goci je napisao(la):
Juče sam upoznao Terzu. Stajao je sa pogrešne strane ulice.

Blue Fox Nis(lija) je napisao(la):
Obratite paznju  :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek:
Koja budala vozi 170 km/h kola koja su baždarena do 160?!?  :eek:

...pa tamo je bila hladovina... :D

FIAT je cudo kad mu sipas kerozin

feanor

Senior member
Učlanjen(a)
31.01.2006.
Broj reagovanja
1
Danas sam musicario na Rasini i upecao 5 klena na bambulu 12.

Mefisto018

Hero member
Učlanjen(a)
30.12.2006.
Broj reagovanja
0
Danas malo musicarih klena na Toplici i bilo je veoma lepo s'jedne strane a ona druga nebih ni da je pominjem (DEPONIJA)  :p :p :p :p
Sve u svemu padali se klenovi kao dudinke ali BRE ni jedan krupniji imajuci u vidu da sam koristio i bambule na udici br.10
Sve u svemu -----SHOU-----
Evo i jedne slike klena od danas uz napomenu da sam na momente pomisljao da hvatam jednu te istu ribu  :D :D :D :D :D :D
----KAD BOLJE REZMISLIM I HVATAO SAM ISTU ===KLENA=== :doh: :doh: :doh: :doh: :doh: :doh:

Prilozi

• Klen sa Toplice......jpg
    Klen sa Toplice......jpg
    299,2 KB · Pregleda: 168

dare

Senior member
Učlanjen(a)
22.01.2008.
Broj reagovanja
0
Vidim momci lagano vas drma groznica zvana Toplica.. :drool: :drool: :drool: :drool:
Netreba se zalitati jer sam par dana bacao muvu i ne uzima je kako treba,vec je gleda,pridje,pogura pa tek onda MOZDA uzme..
Treba ga loviti na ne vecim udicama od 14-tice  :tbumb: :tbumb: :tbumb: :tbumb: :tbumb:

Mefisto018

Hero member
Učlanjen(a)
30.12.2006.
Broj reagovanja
0
Goci je na trenutke podsecao kao onaj mali coveculjak u kolima koji sedi za volanom a ti picic NFS u PUNTU koji je maksimalno nabudzen :D :D :D :D :D
Ali ima ti  jedna zavrzlama--PODNO GREJANJE-- :hammer: :hammer: :hammer: :hammer:
Goci LOODACHE

Terza

Senior member
Učlanjen(a)
21.03.2008.
Broj reagovanja
0
...podno grejenje je zakon... :tbumb:

ja sam bio malo do Morave i samo sica,voda je nikad toplija posle Moravice  :doh: milina za gazenje

witch

Hero member
Učlanjen(a)
23.11.2005.
Broj reagovanja
6
Ne stižem redovno da se upišem ovde od silnog mušičarenja. Nišava i Toplica su mi sad glavne reke. Vidim da neki imaju probleme na Toplici. Malo ohrabrenje iz moje kamere. Ako treba pomoć, pitajte. Ovo je najbolji period za mušičarenje klena na Toplici, samo treba nešto tehnike, poznavanja terena i klenove ćudi, pravilnog vođenja muve, perfektnog zabacivanja, strpljenja...

Prilozi

• Simetrija.jpg
    Simetrija.jpg
    83,3 KB · Pregleda: 237

witch

Hero member
Učlanjen(a)
23.11.2005.
Broj reagovanja
6
Iako sam preskočio jedan dan, opet ja. Ulovih maločas nekoliko sitnih klenova, pa prilažem sliku jednog od njih. Nažalost, retko mi udaraju veći, a voleo bih. Plaćam časove, ako neko može da pomogne.
main.php

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
Mixmaster je napisao(la):
Iako sam preskočio jedan dan, opet ja. Ulovih maločas nekoliko sitnih klenova, pa prilažem sliku jednog od njih. Nažalost, retko mi udaraju veći, a voleo bih. Plaćam časove, ako neko može da pomogne.
main.php

dogovorit će mo se za cenu  :D :)

milantaa

Junior member
Učlanjen(a)
20.03.2008.
Broj reagovanja
0
Uh, kad vidim ove silne klenove dodje mi da placem. Zadnjih pet dana sam  na vodi. Ribu nisam video. Zalost i tuga . Voda je nenormalno topla , povrsinska aktivnost ribe NULA. Plus jos neki govnari nizvodno od Raske ispustaju neka govna od prerade drveta pa je Ibar (kad idete od Pazara prema Kraljevu) do Raske divne maslinaste boje , a od Raske kao nafta. KATASTROFA. Jos je i sutra veseli spust, pa ce i ono malo ribe da se istraumira od pijanih veslaca i splavara. Jedina dobra stvar je sto sam popravio prezentaciju i duzinu zabacaja, ali sta vredi kad nema kome da se prezentuje. Skobalj se nakotio , da na pojedinim mestima dno reke od ogromnih jata skobalja izgleda kao da je posrebreno. Uh , kao sto rekoh, žalost i tuga

zvezdan

Hero member
Učlanjen(a)
12.02.2008.
Broj reagovanja
18
Danas sam konacno musicario bucova,a palo je i par protfisa.Ovaj mi je lupio kao sumanut,toliko ga je iziritirala uckur-belica,jedva sam je razmrsio .

Prilozi

• 5.jpg
    5.jpg
    111,3 KB · Pregleda: 206
  • zamrseno.jpg
    zamrseno.jpg
    102,1 KB · Pregleda: 189

witch

Hero member
Učlanjen(a)
23.11.2005.
Broj reagovanja
6
Ja sam mušičario klenove na Toplici. Nisam mogao da idem na Drinu i takmičenje, pa sam samo skoknuo na kratki popodnevni ribolov.

ttttt

Full member
Učlanjen(a)
01.04.2006.
Broj reagovanja
1
U subotu sam mlatio krupne klenove na Toplici  :lol:. Doduse nisu ni upola kao ovi MIX-ovi ali bilo je finih komada. Interesantno je da sam 90% klenova uhvatio na plitkim prelivima ali sam imao i mnooogo promasaja krupnih klenova koji silovito nalete na bambulu (kao bucov kad jurne po povrsini) ali pri kontri vidim da je muvu ispljunu istog trena kad je i uzeo (ukoliko je uopste uzeo)  :blush:. Ovo mi se do sada nije desavalo.

lucky

Founding father
Urednik
Učlanjen(a)
14.11.2005.
Broj reagovanja
2
U subotu Rsovci. Reka je bila mutna  :'( . Rojilo se sve sto sam mogao da zamislim. Sedzevi, vise vrsta jednodnevki, yellow sally... ali povrsinska aktivnost ravna NULI. NIJEDNAAAA :doh: :doh:
Nedelja je bila rezervisana za Zavoj kod brane. Kupaci, urlaci i ostali dokolicari. Jedva sam nasao jednu uvalu gde je bilo klenova. Cetri komada od preko 1 kg na povrsini. Spremni i cekaju. Obala je kamenita i svaki pogresan pokret vodi ka odronu koji ih plasi do besvesti. Jedva sam se spostio nekako i prvog odmah promasio. Ispusio sam pljugu i bacio ponovo. Najkrupniji se polakomio u izeo je. Kratka borba se zavrsila pucanjem strune. Jeben ti Maximu  :mad: Izgubio sam volju i odustao od ribolova. Vratio se u Nis gde me je cekala neka sedeljak/zurka. Sve devojke su dosla sa momcima. Kad te nece ono te nece :doh:

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno