Danas sam mušičario

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.

lucky

Founding father
Urednik
Učlanjen(a)
14.11.2005.
Broj reagovanja
2
Danas sam musicario i nisam se proslavio. Posetili smo terene oko Zitoradje. Mahom su mi udarali sitni do 300 g. Pocrneo sam ili bolje receno pregoreo i postao ono sto sam u dusi. Pravi Red Neck. Sada trosim tubu Pantenola, vidam teske rane da bi bio spreman za budice akcije.

rabbit

Full member
Učlanjen(a)
07.07.2007.
Broj reagovanja
0
Pa dobro Lucky,si ti vidio ili čuo nekad za šulju?Ja sam je vidio kod nekih engleza na Ribniku prije dve godine i smijao im se.Sad je i ja imam.To ti je pravi izbor za ove vrućine.Nema znoja,JBG ne znam kako jer se ja znojim i smrdim ko puma,a nema ni gorenja jer je dugih rukava.Probaj,neš se pokajati.

ttttt

Full member
Učlanjen(a)
01.04.2006.
Broj reagovanja
1
Ove godine sam dva puta goreo i sada imam takvu cigansku boju na rukama da mogu da musicarim po najacem sucu a da mi nista ne bude. Lucky, na dobrom si putu (osim ako nisi podlozan nekim  :nurse: na kozi)

rabbit

Full member
Učlanjen(a)
07.07.2007.
Broj reagovanja
0
Nije to ciganska boja,nego zidarska.A da bi se to spriječilo,nosi košulju.Prija i na 40 stupnjeva i čak hladi.Meni drugar dao neku Scierinu,ma do kindera je ,kad vam kažem.

witch

Hero member
Učlanjen(a)
23.11.2005.
Broj reagovanja
6
I danas sam, na oko 40 stepeni u hladu, nagrdio topličke klenove. Dva puta sam uskakao u zagađenu reku. Sad ostaje da vidimo da li su žutica, metilj, tifus, kolera, antraks, sars i pantljičara jači od napaljenog mušičara.

zvezdan

Hero member
Učlanjen(a)
12.02.2008.
Broj reagovanja
18
Veceras su pala dva smudja,jedan od pola kg. i ovaj od nekih 700gr.Varalicari koji su pecali pored mene na voblere,ni udarca.Dobro vodjen strimer je smrt za letnjeg smudja :whistle:

Prilozi

• SMUDJ.jpg
    SMUDJ.jpg
    148,8 KB · Pregleda: 170

witch

Hero member
Učlanjen(a)
23.11.2005.
Broj reagovanja
6
compshop je napisao(la):
Poceo si opasno da me nerviras! Radis li ti sta? Daj mi recept za takav zivot! !@#$%^&*()_
Radim. Ja sam plaćeni ubica riba. Kad nekom klenu dosadi komšija, ja dođem i ukokam ga. :hammer:

compshop

Hero member
Učlanjen(a)
09.07.2007.
Broj reagovanja
2
Omrzo' sam smudja od kada sam obilazio tunele po Golubcu. Sjebavao sam se niz razne odrone, pokidao tonu tvistera, sibao me Golubacki "povetarac", kroz termo pantalone i perjani prsluk, zamalo da zaspim u kolima u povratku kuci....Zagorcao mi je zivot pre par godina i prosto necu da ga pecam. Posebno kada dodam cinjenicu da se vadi iz vode kao krpa, polu-ziv. Bacam tvistetra kao ludak i nema smudja a dodje stuka?~! na strimera se nisam usudio da probam

compshop

Hero member
Učlanjen(a)
09.07.2007.
Broj reagovanja
2
Mixmaster je napisao(la):
compshop je napisao(la):
Poceo si opasno da me nerviras! Radis li ti sta? Daj mi recept za takav zivot! !@#$%^&*()_
Radim. Ja sam plaćeni ubica riba. Kad nekom klenu dosadi komšija, ja dođem i ukokam ga. :hammer:
Aman, ko te placa!
'Ocu i ja da budem placeni ubica. Kvalifikovan sam, imam tri diplome iz streljastva i zavrsenu antiteroristicku obuku na Gochu.
P.S. Pored kampa protice prelepa reka, a voda iz reke se koristi za tusiranje bez grejanja :D

witch

Hero member
Učlanjen(a)
23.11.2005.
Broj reagovanja
6
  Redovno mi stiže lova na račun, ali ne smem da ti otkrijem od koga :-X. Uz novac mi stiže i adresa klena li bilo koje druge ribe koju treba da smaknem. Uslov je da koristim mušičarski pribor.  :lol:

MMartic

Hero member
Učlanjen(a)
16.05.2006.
Broj reagovanja
136
Danas ne samo da sam mušičario, već sam posle dužeg vremena i loše karme koja me pratila ponovo uhvatio bucova :whistle: Nasrnula sitna štuja, a on se ukurvio nikako da dođe na red!!!

witch

Hero member
Učlanjen(a)
23.11.2005.
Broj reagovanja
6
Ja sam danas mušičario klenove na Južnoj Moravi. Ima ribe, ali je kao kakao.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno