Danas sam mušičario

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.

ssasass

Newbie
Učlanjen(a)
31.07.2007.
Broj reagovanja
0
Danas sam musicario drugi put u zivotu, na toponickoj reci, mozda pola sata, upecao sam jednog klenica i otkinuo dve muve. Pre neki dan ( petak ) sam musicario prvi put u zivotu, ocajno zabacujem, kod proseka na Nisavi, ulovio sam jednog malog klena i jednu plisku!

gringo

Hero member
Učlanjen(a)
26.05.2007.
Broj reagovanja
0
ssasass je napisao(la):
Danas sam musicario drugi put u zivotu, na toponickoj reci, mozda pola sata, upecao sam jednog klenica i otkinuo dve muve. Pre neki dan ( petak ) sam musicario prvi put u zivotu, ocajno zabacujem, kod proseka na Nisavi, ulovio sam jednog malog klena i jednu plisku!

Srecan pocetak musicarske karijere!

witch

Hero member
Učlanjen(a)
23.11.2005.
Broj reagovanja
6
Ja sam juče mušičario na Toplici usred Žitorađe.

Djole Nis

Hero member
Učlanjen(a)
24.10.2007.
Broj reagovanja
1
Naslov teme je odlican ali izgleda ne sluzi svrsi a to je sledece:

Da se podele iskustva sa drugima od toga dana kako bi nekom bilo od koristi ako tih dana ima u planu da obidje te terene.

Da takav izvestaj sadrzi: stanje vode (vodostaj, bistrina i sl), insekti koji su aktivni i u kojem delu dana, koje su imitacije davale dobre rezultate a koje ne...

Da li je voda posecena od strane drugih ribolovaca...

Kako je vreme uticalo tog dana na ponasanje riba...

Od samog upisa da je neko bio tu i tu ili samo da je musicario, iskreno ne vidim iciju korist. Zbog cega su forumi nastali... bilo bi izilisno pisato ponovo i ponovo.

Uredjivacka politika sajta morala bi da usmereva tokove svakog topika kako bi forum ostvario svoj cilj.

BISTRO

strelac

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
19.05.2007.
Broj reagovanja
341
Djole je napisao(la):
Naslov teme je odlican ali izgleda ne sluzi svrsi a to je sledece:

Da se podele iskustva sa drugima od toga dana kako bi nekom bilo od koristi ako tih dana ima u planu da obidje te terene.

Da takav izvestaj sadrzi: stanje vode (vodostaj, bistrina i sl), insekti koji su aktivni i u kojem delu dana, koje su imitacije davale dobre rezultate a koje ne...

Da li je voda posecena od strane drugih ribolovaca...

Kako je vreme uticalo tog dana na ponasanje riba...

Od samog upisa da je neko bio tu i tu ili samo da je musicario, iskreno ne vidim iciju korist. Zbog cega su forumi nastali... bilo bi izilisno pisato ponovo i ponovo.

Uredjivacka politika sajta morala bi da usmereva tokove svakog topika kako bi forum ostvario svoj cilj.

BISTRO

:yeswink:

lucky

Founding father
Urednik
Učlanjen(a)
14.11.2005.
Broj reagovanja
2
Jos na pocetku ovog threada sam lepo napisao sta se ocekuje od pisanja u istom. Necu da brisem poruke koje nemaju relevantne cinjenice, iako su meni besmislene takve poruke, ali primenjujem izuzetno resenje. NE CITAM IH! :smoke:

witch

Hero member
Učlanjen(a)
23.11.2005.
Broj reagovanja
6
Ja sam otvorio ovu temu i objasnio zbog čega. Ako neko ima drugačije ideje ili potrebe, niko ga ne sprečava da otvori drugačiju.
Meni je ovo pokazatelj ko koliko često mušičari. To mi je vrlo bitno kada neko iznosi iskustva, jer ako neko jednom u godini koristi mušičarski pribor, sigurno ga neću uzeti za ozbiljno kao nekog ko to radi svaki dan.
Drugo, meni ova tema služi kao otvoreni dnevnik. Ovde vidim gde sam kada mušičario, a ništa manje zanimljivo mi nije i da pogledam gde ostali članovi to rade.
Ovo je najpopularnija tema na sajtu (by replies) i predlažem onima koji umeju da osmisle bolju, da to i urade. Niko, ama baš niko, ih ne sprečava u tome.

Juče sam mušičario na Nišavi i odlično prošao u lovu klena. Najveći (oko 800g) se zakucao na nimfu, a pala je i jedna (obavezna) pastrmka.
Evo i slike iz moje galerije. http://www.musicarenje.org/index.php?action=gallery&g2_itemId=4980

main.php

oholi

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
16.12.2007.
Broj reagovanja
1.479
opet verujem da broj postova koje neko napise tipa musicario sam itd, ne znaci da je toliko puta i bio na pecanju, ja vrlo retko prijavljujem svoje izlaske, jednostavno ne smatram da je par ribica vredno spomena, cesto me mrzi da pisem.....a tema ako se svi drze teme i ne idu u off je vrhunska

lazar

Senior member
Učlanjen(a)
10.05.2007.
Broj reagovanja
0
Ja mushicar uglavnom svakog dana na Rasini za to shto mi se nalazi 500m od kuce!!!Mushicharim  ozbiljno godinu dana i najveceg klena mushicarskim priborom sam uhvatio pre  3 dana i imao je 750g,i to Giletovim shtapom koji mi je poklonio(odlichan je)!!! Inache sitnih ima svakog dana.Shteta shto nisam imao aparat da ga slikam,ovo je slika sa telefona. Danas nisam bio ali u toku dana cu da odem. 

Prilozi

• 17-08-08_1900.jpg
    17-08-08_1900.jpg
    61,7 KB · Pregleda: 157

100ka

Hero member
Učlanjen(a)
27.06.2007.
Broj reagovanja
27
Mixmaster je napisao(la):
...Drugo, meni ova tema služi kao otvoreni dnevnik. Ovde vidim gde sam kada mušičario...
To se u srpskom jeziku zove BLOG :yeswink:
A evo ti da vidiš i kako može da izgledaBLOG

compshop

Hero member
Učlanjen(a)
09.07.2007.
Broj reagovanja
2
100ka je napisao(la):
Mixmaster je napisao(la):
...Drugo, meni ova tema služi kao otvoreni dnevnik. Ovde vidim gde sam kada mušičario...
To se u srpskom jeziku zove BLOG :yeswink:
A evo ti da vidiš i kako može da izgledaBLOG

Jebi ga, nije bash izvorno srpska rec, ali recimo da je ubacena u zvanicnu terminologiju i prihvacena kao takva. Ja bih rekao - internet dnevnik.
A sto se pojebavanja koncepcije tice, ipak su na ovoj mixovoj strani svi administratori  :D
Sloboda izrazavanja, demokratija,... Sad cu da mu okacim link sa...recimo...na primer...krecenjem tarabe :bleh:

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno