Rancic je napisao(la):Gružansko jezero. Bandar radio ko lud na sitne strimere uz sam stub od mosta.
Posle tridesetog sam prestao da brojim. Nekoliko komada vrednih pažnje, a ostali ispod 20 cm.
Sa prvim mrakom prestao da radi, a ja posle toga izgubio tri strimera.
Dva kidanja 0.14 i na kraju štuka pregrizla hipron, a mene izgrizli komarci.
Odlična akcija celo popodne...mada su mi dlanovi i prsti sve izbockani i iseckani.
Bandari od kilo i preko kilo su, na žalost, kod drugog stuba koji je udaljen 50-ak metara. Jebiga..ko da dobaci..?
Kako rade Zvezdanovi strimeri - neverovatno.
Rancic je napisao(la):Gružansko jezero. Bandar radio ko lud na sitne strimere uz sam stub od mosta.
Posle tridesetog sam prestao da brojim. Nekoliko komada vrednih pažnje, a ostali ispod 20 cm.
Sa prvim mrakom prestao da radi, a ja posle toga izgubio tri strimera.
Dva kidanja 0.14 i na kraju štuka pregrizla hipron, a mene izgrizli komarci.
Odlična akcija celo popodne...mada su mi dlanovi i prsti sve izbockani i iseckani.
Bandari od kilo i preko kilo su, na žalost, kod drugog stuba koji je udaljen 50-ak metara. Jebiga..ko da dobaci..?
Kako rade Zvezdanovi strimeri - neverovatno.
Zabranjeno sve osim čamaca ribočuvara.ekoljuba je napisao(la):Nabavi float tube! To ti dodje ko slauf, a ekstra stvar za musicarenje!
Rancic je napisao(la):i na kraju štuka pregrizla hipron
Rancic je napisao(la):Vezao sam strimer od 5 cm za smuđa na parče hiprona 0.10, jer mi je tipet 0.14.
Je...., nisam očekivao štuku. Odsekla ga na pola ko žilet.
Da sam očekivao štuku stavio bih strimer za nju i tanku sajlicu.
Biće dana za megdana sa njom.
Sad sam je namirisao gde se muva.