Danas sam mušičario

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.

ledukri

Senior member
Učlanjen(a)
02.07.2009.
Broj reagovanja
0
Šone je napisao(la):
Danas ,po prvi put u životu protfisha ..  8)

:tbumb: :tbumb:
sašaPI je napisao(la):
Gomilu sitnih klenova.Tri vredna pažnje se otkačila  :p ali bilo dosta akcije, posle nekog vremena da pecam a da ne budem ometan, nigde nikog  :'( prosto sam bio zbunjen!!Uzima samo sitne muve polio- vešticu, bambulu, fleshback-vešticu,zunzaru i sve to na udici 14-16!!

Isto sam proso i ja. Na Nisavi, ali isto!

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
skoro kraj je avgusta, vreme kada se somovi na rekama dizu na povrsinu i love cak i u sred bela dana (podne, poslepodne...) skoro ceo dan. Treba to iskoristiti, kod mene na jezeru se povukao u dubinu, sada sam ronio i ni jednoga nisam opazio.

Šone

Hero member
Učlanjen(a)
04.01.2009.
Broj reagovanja
1
ma nebi ni ja da sam poneo  moju #8 icu i da sam  spremio neku pletenicu bar 0.30 za predvez ,a i tako da sam ga "ne daj bože" dobio opet nebi znao šta ću ,kako da ga uopšte izvadim na obalu jer je tu od mesta gde ja stojim pa do površine vode visina oko 1 m ,ovo je ogromna riba nemože u meredov  :nowink: ,morao bi da preskacem neke zidove tamo da bi došao do mesta gde bih mu mogao prići a šta sa štapom za to vreme ,ma zajebano , inače  dok sa vezivao strimer već sam zamišljao  kako se jurim za njim čamcem niz reku ..ali nigde čamca..  :doh: ma neka ga ...
ma sumnjam da bi on i pokupio strimera ,zonkera ovaj jede deverike od kilo za doručak  :drool:
još uvek mi u glavi to njegovo debelo masno telo kako izranja...

neko me pitao za reku...karaš ..

gringo

Hero member
Učlanjen(a)
26.05.2007.
Broj reagovanja
0
Šone znaš li da plivaš? ......  kakvi camci, kakvi bakraci......si gledao ti reku uspomena........ili Dombaja kad vadi ogromnog sarana plivajuci po jezeru?  :hammer:

ledukri

Senior member
Učlanjen(a)
02.07.2009.
Broj reagovanja
0
Da bre, Bred Pit zamalo se udavi kad zakaci "pastrmku zivota", naz alost zadnju u zivotu.  ;)

Ruki

Senior member
Učlanjen(a)
09.01.2008.
Broj reagovanja
0
Juce...Drina....Milosh i ja. Kod Ljubovije
Imali po jednog lipljena, on imao 3-4 spadanja (kod ruke gotovo) i ne znam ni ja koliko promasaja.  :yeswink:
Pozitivno je sto su poceli da se javljaju na povrsini bas lepi macani.  :D
Negativno, kada je sunce zaslo za horizont javljao se na povrsini mozda i ucestalije ali nije hteo da kupi nase musice ali bas nijednom :mad: !!! A musice koje su padale po povrsini su gutali kao blesavi  :drool: ! Do tada je lepo uzimao fazanov rep sa CDC-om, a od tada nista, jedino nismo imali mrave pa da mu ponudimo to. :hammer:

Šone

Hero member
Učlanjen(a)
04.01.2009.
Broj reagovanja
1
vi bi da i meni bude zadnja riba ..a...a...a.. :'( ,baš ti hvala  :(

e neće da može ...evo danas sam se igrao 2 sata na tamišu i nabo ovog bambusa  :p

bucovcccina.jpg

malo je prljav mrzelo me da ga perem pa da lepše fotkam ,gledao sam što pre da ga vratim u vodu

Marushani

Full member
Učlanjen(a)
21.06.2007.
Broj reagovanja
0
juce na tamisu, izmedju 15 i 18 casova. Imao par pratnji bucova i jednog sitnog sam uspeo zakaciti. Na strimera napravljenog od kristal flash-a zuto-zelene boje.

Mefisto018

Hero member
Učlanjen(a)
30.12.2006.
Broj reagovanja
0
Izmedju uliva Toplice i zeleznickog mosta na J.Moravi.
Teren je malo nepristupacan,voda je bila blago zamucena ali sam imao 4-5 klena oko 750gr. na ZULU....
Sve u svemu zadovoljan i spreman da posetim jedan rukavac koji sam neznam ni ja kako na tom potezu promasio a uliva NADU.....
:bye: :bye: :bye:

zvezdan

Hero member
Učlanjen(a)
12.02.2008.
Broj reagovanja
21
Danas popodne sam lepo lovio bucova u blizini jednog sela,brzaci,pravi tok Dunava,komadi do pola kg.,i jedan me oladio u samim nogama,dobar.Zavrnuo mi strimer,jedva sam ga odmrsio,ali ga ne zakačih majku mu.

alp

Full member
Učlanjen(a)
02.02.2008.
Broj reagovanja
2
Tu sam dva puta izgubio jednog doista velikog. Motao se i dalje i bio sam siguran da ce dobiti porciju. Nazalost...

http://www.youtube.com/watch?v=5p97WbM-42s

zvezdan

Hero member
Učlanjen(a)
12.02.2008.
Broj reagovanja
21
Uh,pravo mesto,ova Sava je u ovom delu stvarno čudo od reke!!!

Šone

Hero member
Učlanjen(a)
04.01.2009.
Broj reagovanja
1
Danas sam mušičario sa @ledukriem ,odveo sam ga na moje lokacije  koje se veoma razlikuju od niških terena ...medjutim Bucova ni od korova ,doduše bio je jedan deda varaličar ,koji je rovario sa leptirima i na kraju smo videli da je izvadio jednog nakačenog bucovčića i jednog jazića na stringeru ,oba zajedno nemaju više od 300gr..
ledukri1.jpg

prešli smo na rukavac u potrazi za nekim ribicama  i evo ga ledukri na bambulu dobija jednu sunčanicu ..lepu
ledukri2.jpg

čoveka je lepo krenulo i nastavio je seriju sa crvenperkama na suvu muvu ,izuzetnih gabarita ...
ledukri3.jpg

i na kraju  su i bucovi od muke krenuli da uzimaju bambule ,pokušavao je da trpa ribu u gaće ali mu ja naravno to nisam dopustio iako se vadio da mu trebaju za Niš i kao hoće da ih nosi Mixmasteru ..
ledukri4.jpg

ne naviknut na vojvodjanski teren ,čovek je krenuo da ulazi u vodu.."aoo bate pa nie ti  ovo Nišaaava" :hammer:
ledukri5.jpg

Tek sada je ukapirao gde je ,šta je i kako je .. :D ,pružio sam mu prvu pomoć iskusno sa dugačkom granom ..to se na žalost ne vidi na fotkama...
ledukri6.jpg

hahaahahahahahaha ,kakve manekenske nožice...
ledukri7.jpg

eto ,sve u svemu bilo je zanimljivo zezanje ,druženje ..mušičarenje ..pa kako !!!

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno