Danas sam mušičario

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
Nekada davno sam koristio tzv. "dropper" tehniku na bucovima i to je vrlo lovna tehnika ali i ne samo za bucova. Probajte staviti jednog manjeg strimera iznad velikog ili kontra.

ovako nekako bi to bilo

Prilozi

• dropper fly.jpg
    dropper fly.jpg
    12 KB · Pregleda: 120

zvezdan

Hero member
Učlanjen(a)
12.02.2008.
Broj reagovanja
21
Danas sam rešio da gurglerišem,pošto gi bata Šone razbiva na gurglera,a kod mene ioanko već dva-tri dana voda stoji a još je i na minimumu,pa je trava zagospodarila plićacima.Dođoh na vodu,strava i užas,sočivica,nekakva slama po vodi,gde god provučem vadim kilo trave.Popnem se na vrh keja i čekam.Posle par minuta vidim iza pojasa trave komad kako obilazi jata kedera.Ajde produžujem predvez za još metar,stavljam onaj Robinsonov 0.17mm pa šta bude,bude.Sačekam malo,pa čučeći niz kej.Prvi zabačaj preko svih trava,cim-cim,ništa.Krajičkom oka vidim kako se kederi pomeraju desno od mene.Zabačaj preko trave,posred rupe.Na prvi cim izleće ovaj i nosi i gurgler i travu i vodu sa sve razjapljenim ustima glisira po vodi.Odmah puštam da odnese koliko hoće,ne stavljam strunu na probu.Nabija ludački i rešavam da ga pustim da sam izađe iz lavirinta trave!Nakon pet minuta konstantnog cimanja kroz travu,nekako ga izvlačim u čistiji deo.Jesenji bucov je riba u punoj snazi,pumpanju nikad kraja.Napokon,riba je prihvaćena,na brzinu i šabanski slikana,i vraćena.Pakovanje i kući!

Prilozi

• babun;ina.jpg
    babun;ina.jpg
    250,8 KB · Pregleda: 145
  • babuncina2.jpg
    babuncina2.jpg
    63,9 KB · Pregleda: 140

Rancic

Hero member
Učlanjen(a)
26.09.2008.
Broj reagovanja
1
Bogami,
bata Šone se zareko da u'vati većeg nego Zvezdan.
Al' mu Zvezdan stalno zadaje metu...
Jebiga... tu je Lepenski vir - najstarija poznata civilizacija - 8 000 godina pre Hrista... duuuuugačko iskustvo na Dunavu, a geni su geni.  :hammer:
Ne daj se Šone...

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
Zvezdanu treba ovde na forumu da pise ispod imena "Aspius Guru" umesto Hero Member. Zveki, sta drugo reci nego veliki :respect1:

Šone

Hero member
Učlanjen(a)
04.01.2009.
Broj reagovanja
1
:tbumb: bravo majstore !

stalno mi nove zadatke zadaje  ovaj bucovski guru !

:tbumb:

zvezdan

Hero member
Učlanjen(a)
12.02.2008.
Broj reagovanja
21
Ma bucov je kao onaj zec što izleće kad mu se najmanje nadaš,već sutra Šone može da postavi domaći zadatak.

brankoogi

Senior member
Učlanjen(a)
06.08.2008.
Broj reagovanja
0
zvezdan je napisao(la):
Ma bucov je kao onaj zec što izleće kad mu se najmanje nadaš,već sutra Šone može da postavi domaći zadatak.

Ali tebe baš oće zečevi kapitalci  :lol:

ekoljuba

Full member
Učlanjen(a)
16.08.2007.
Broj reagovanja
0
E sad ste me napalili da odem ujutru bar na sat vremena na bucova i ako ne znam gde cu sa obavezama!!!!

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
ekoljuba je napisao(la):
E sad ste me napalili da odem ujutru bar na sat vremena na bucova i ako ne znam gde cu sa obavezama!!!!

:) :tbumb: nadam se i kakvoj slici sa kapitalnim bucovom  :yeswink:

Gogo

Hero member
Učlanjen(a)
26.08.2008.
Broj reagovanja
1
Bata Zvezdane  :respect1: preksinoć sam izašao na Dunav, al ništa...ni "s" od smuđa ni "b" od balina, ovo definitivno nije moja godina ni u kom segmentu.  :(

zvezdan

Hero member
Učlanjen(a)
12.02.2008.
Broj reagovanja
21
Danas sam radio prvu pa sam izašao oko pet da bacim.Voda mala,trava,sve isto kao i prethodnih dana.Stavljam gurgler,vidim jedan da juri ,spuštam se,bacam,prvi zabačaj i lupa jedan oko 700-800gr.Nešto dalje pojuri dobar.Laganim korakom ivicom keja približih se pomenutom mestu.Ništa se ne dešava.Čekam.Kad opazih kako se pomera trava,kao štuka kad se prevrće.Bacim metar iznad tog mesta,povučem i onda najluđi bucovski udarac koji sam doživeo.Digao je gurgler u vazduh tridesetak cm.,da li repom ili glavom nemam pojma,a kad je ovaj pao na vodu tresnuo ga je kao nenormalan.Posle zapetljavanja u prvu travu,pustio sam ga da sam izađe iz nje,primirio,mala reanimacija i natrag u vodu.Pakovanje i ćiku!

Prilozi

• travuljak.jpg
    travuljak.jpg
    78,2 KB · Pregleda: 127
  • predigra.jpg
    predigra.jpg
    87,7 KB · Pregleda: 129
  • glavna igra1.jpg
    glavna igra1.jpg
    146,8 KB · Pregleda: 290

Šone

Hero member
Učlanjen(a)
04.01.2009.
Broj reagovanja
1
:respect1: opet komad...

ekoljuba ode jutros da mušičari bucova a evo zvezdan slike postavlja  :tbumb: btw , jel crni gurgler batice ?

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno