Danas sam mušičario

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.

ekoljuba

Full member
Učlanjen(a)
16.08.2007.
Broj reagovanja
0
Šone je napisao(la):
:respect1: opet komad...

ekoljuba ode jutros da mušičari bucova a evo zvezdan slike postavlja  :tbumb: btw , jel crni gurgler batice ?

Nazalost nisam otisao!!! Legao sam u tri a kolega koji je trabao da me budi je ispalio! Tako da kada sam se probudio vec me je cekala hrpa obaveza! Mozda se ujutru zajebem pa ustanem rano, mada posto se selim ceka me pakovanje do kasno u noc!!!

gringo

Hero member
Učlanjen(a)
26.05.2007.
Broj reagovanja
0
Bravo Zvezdane i daj osmehni se na nekoj fotki kad vec vatas dobre ribe  :D

Goci

Hero member
Učlanjen(a)
03.04.2007.
Broj reagovanja
1
Zveki zveknuo zverku... Tja, ima li nešto novo? Nije zanimljivo više...  :)

Daj da ja uhvatim neku beovicu pa da idemo u kafanu da častim!  :lol:

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
zvezdana potpuno razumem, je li zvezdane kada naviknes na velike ribe nema vise onog adrenalina i drhtanja i klecanja kolena...jednostavno dodjes na vodu i vadis velike ribe  ;) :smoke:

nema sta rasturas ih  :tbumb:

ekoljuba

Full member
Učlanjen(a)
16.08.2007.
Broj reagovanja
0
Konacno skoknuh na sat vremena da lovim bucova! Nisam morao mnogo rano da ustajem posto je oblacno i kisovito. Prvih 15 min nista se ne desava. Prvi raub i dolazim na poziciju da mu zabacim. Medjutim prijatno me iznenadi smudj koji se zaleteo na strimera(sveze navezanog) za bucova i to ne jedan nego u seriji 3 kom doduse nedoraslih 150-200g. Jos par promasaja i na kraju mi udari i jedan bucov 600-700 g. Jos jedna vrsta na spisku riba ulovljenih musicarcem, a ove godine se spisak visestruko uvecao!!!  :)

Šone

Hero member
Učlanjen(a)
04.01.2009.
Broj reagovanja
1
okačiće šone ,šone će okačiti  :bleh:

za 2 sata ,saldo 6 protfiša 4 bucova i bezbroj udaraca ....nemam trenutno fotoaparat pa fotkam telefonom ..jebiga

74075964.jpg

malo vako

96316716.jpg

a malo i ovako ...

56910831.jpg

crna rugoba
42184547.jpg

ekoljuba

Full member
Učlanjen(a)
16.08.2007.
Broj reagovanja
0
Moracu ja da posetim taj teren ponovo! Vidim da je izdasan za fly! Od kad sam se navukao na warmwater razmisljam da ga posetim jer ga se dobro secam dok sam redovno varalicario u blizini brane.

Šone

Hero member
Učlanjen(a)
04.01.2009.
Broj reagovanja
1
Ljubo sve na neku moju izmišljotinu od sinoć  ,telo crni woolly bugger otežano žicom ,rep par kristal flasha ,glava od epoksija i velike crvene 3D oči ,udica #8 ....imao sam samo jedan primerak kojeg su mi devastirali ,evo na ovoj fotki se vidi koliko -toliko ,ako je od pomoći...

Prilozi

• 4.jpg
    4.jpg
    60,9 KB · Pregleda: 109

zvezdan

Hero member
Učlanjen(a)
12.02.2008.
Broj reagovanja
21
Lepi protfiši,dobri borci!Ja danas odmaram bucove,a možda proverim smuđeve,mada kakva je voda ovih dana,mrka kapa!

strelac

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
19.05.2007.
Broj reagovanja
357
index.php

Prvi put da mi se desi da pomislim: Hvala ti Bože što se ne rodih pored neke vode.

Da slučajno živim pored neke reke u kojoj žive ovake ribe, ja ne bih izlazio iz vode samo da upecam veću.

ZVEZDANE  :respect1: :respect1: :respect1:

Šone

Hero member
Učlanjen(a)
04.01.2009.
Broj reagovanja
1
zvezdan je napisao(la):
Lepi protfiši,dobri borci!Ja danas odmaram bucove,a možda proverim smuđeve,mada kakva je voda ovih dana,mrka kapa!

šteta samo što nisu malo veći ...a inače tresu kao struja na štapu ,pred kraj bio je jedan krupniji bogami oko 600- 700 gr ,mrzelo me da ga slikam ... sutra ću ako Bog da pre seminara na adi da skoknem makar na dva sata da vidim dali je jato na istom mestu...

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno