Danas sam mušičario

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.

kurare

Senior member
Učlanjen(a)
19.09.2008.
Broj reagovanja
0
Nije uhvačena noču nego u 7h ujutro. Slika je tamna jer je bilo veoma oblačno i tek je prestala kiša.

Janez

Djole Nis

Hero member
Učlanjen(a)
24.10.2007.
Broj reagovanja
1
kurare je napisao(la):
Nije uhvačena noču nego u 7h ujutro. Slika je tamna jer je bilo veoma oblačno i tek je prestala kiša.

Janez

Vidim da je stapic TFO. koji je tacno model i iskustva, thanks  :tbumb:

kurare

Senior member
Učlanjen(a)
19.09.2008.
Broj reagovanja
0
Hvala svima na čestitkama, pogledao sam na mobilni telefon i u 07.06 sam zvao (s ribom na štapu) prijatelja koji je bio 50 m nizvodno, da dodje napraviti par snimaka borbe.

Štap je TFO Deer Creek Switch #9 uparen s Rio Skagit 650 graina i sinktipovima skračenima na cca. 7 feeta. Veoma sam zadovoljan ovim kombinacijom! Samo reči pohvale!

Reka je Ljubljanica. Čudesna reka! Kad je upoznaš ne treba ti druga reka. Jebeš Soču i sterilnu prirodu :D :D :D!

Janez 

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
MA ZNAM KURARE DA LJUBLJANICA U SEBI KRIJE OGROMNE RIBE...JEDNOM PRIJE KOJU GODINU KADA JE BIO ONAJ MASIVNI POMOR RIBE ZBOG NEČIJE MALOMARNOSTI SVE SAME KOMADINE OD RIBA...MNOGE REKE SKUPLJE I RAZVIKANIJE OD LJUBLJANICE NISU TAKO BOGATE KAPITALNIM RIBAMA KAO SAMA LJUBLJANICA. NARAVNO NJU TREBA UPOZNATI. ZADNJI PUT KADA SAM BIO U LJUBLJANI PROŠETAO SAM SA MOJOM DRAGOM PO STAROM DELU LJUBLJANE I PREKO ONIH MOSTOVA. TAMO SA MOSTOVA SAM GLEDAO VRLO LEP BROJ KLENOVA SKORO SVUDA PO CELOJ RECI I TO SU SVE MNOGO DEBELE I VELIKE RIBE (50-60 cm :yeswink: ). IMA TAMO SVEGA...I VERUJEM TI KADA KAŽEŠ "Čudesna reka!".

Šone

Hero member
Učlanjen(a)
04.01.2009.
Broj reagovanja
1
Strašna riba ,bravo Janez!
Naročito mi se dopada slika gde je rasklopljen štap u vodi pored ribe ,čovek uhvatio šta je uhvatio,rasklopio štap i gotovo pecanje ,pa kako !  :tbumb:

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
28
ceo septembar i oktobar klen odlicno radi na zapadnoj moravi.....evo jednog dobrog od danas....
picture016resize.jpg

picture019resize.jpg

DejanC

Newbie
Učlanjen(a)
13.09.2009.
Broj reagovanja
0
Šone je napisao(la):
DejanC a što fotografišeš  štuku bačenu u prašinu sa stringerom i nekom kutijom?

Kasnim sa odgovorom. Nazalost niti je moja slika a nije ni stuka. Ja bih moju pustio odmah. Moj ulov je uvek zavrsavao nazad u vodi. A ova je inace uhvacena na plovak nije FF.

zvezdan

Hero member
Učlanjen(a)
12.02.2008.
Broj reagovanja
21
Danas sam probao štuku u gradskoj marini!Katastrofa,jedan promašaj ribe koja nema više od 300gr.Sa bucovom se dešava nešto čudno,potpuno se povukao iz obale,raubuje na 50 metara od obale!

strelac

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
19.05.2007.
Broj reagovanja
357
zvezdan je napisao(la):
.Sa bucovom se dešava nešto čudno,potpuno se povukao iz obale,raubuje na 50 metara od obale!

...pobegli...  :D
...raspametio si ih...  :yeswink:
...brisnuli na bezbednu daljinu...  ;)

zvezdan

Hero member
Učlanjen(a)
12.02.2008.
Broj reagovanja
21
Strelac,može biti,mada sva je riba daleko,bela pljuska na istoj daljini,doduše Dunav odavno nije bio ovako mali kao prethodnih nedelju dana.

Goci

Hero member
Učlanjen(a)
03.04.2007.
Broj reagovanja
1
Danas smo Esox i ja mušičarili bassove!  :)

esoxVBK.jpg

gocimuha.jpg

m1.jpg

pop.jpg

Na kratko je došao i Saša Popović, samo da se vidimo.

Ja ni čvrka, Esox lepog bassa od 500 g.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno