zvezdan je napisao(la):U pravu su ovi stari odavde kad kazu da su i Turci od vetra pobegli.
Sergej Bupka, se vratio sa olimpijade sa 3 000 000 $ umesto sa 1 000 000?!gringo je napisao(la):Nacisto sam ispizdeo.Sad sam gledao Olimpijsku trku na 100m muskarci. Ovaj Jamajcanin Usain Bolt sto postavi novi svetski rekord se sprdao m....m..j........ bas. Mogao je da ode mozda i ispod 9,5 sekundi, al' ne, morao je da pocne da se q..... na 20m pre cilja i zavrsi sa 9,69 ako se ne varam. Mrzim ljude koji ne iskoriste svoje mogucnosti do kraja.
Ma ima da se povredi ili nesto slicno i nikad ga nece oboriti. I da se desi da obori rekord to ce verovatno biti na nekom buljaskom mitingu a ne na najvecem sportskom dogadjaju. Sad je imao sve uslove da postane legenda a propustio je to. Daj boze da ga neko prestigne sto pre.Jr je napisao(la):Ne padaj bre u vatru. Stani, polako, ne znaš ti, sad ću ja da ti objasnim. Jel oborio rekord? Jeste. Zašto da ga ne obori opet i zaradi još više? Svako obaranje rekorda se plaća...