DANAS SAM SE IZNERVIRAO...

zvezdan

Hero member
Učlanjen(a)
12.02.2008.
Broj reagovanja
18
...vetar,vetar... :mad:
Ovo je katastrofa,samo sto sam se spremio,skoro sam na kapiji bio,on se razduvao kao lud i jos pojacava.
U pravu su ovi stari odavde kad kazu da su i Turci od vetra pobegli.

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
zvezdan je napisao(la):
U pravu su ovi stari odavde kad kazu da su i Turci od vetra pobegli.

:D :D :D :tbumb: :hammer:

I ja sam živčan i danas i to još od jučer...planirao sam danas u ribolov + još iz kanuja na jezeru....radovo se ko malo dete. Kada ono neke neželjene stvari su se izmućkale u onemogučile mi danas u ribolov a baš danas sam slobodan i neradim. Imam ceo dan za sebe ali đabe  :mad: Ovih dana non stop pljuskovi ko iz kabla ali danas samo lepo vreme za ribolov...malo oblačno...laste nam visoko lete....a ja nemogu ništa osim da se nerviram :mad: :'( :blush: ok, sada sam se več smirio ali ko zna kada ču opet moći na vodu. Ko zna kada ću opet imati vremena ko danas.

zvezdan

Hero member
Učlanjen(a)
12.02.2008.
Broj reagovanja
18
Ja se nadam da ce ova prokletinja do veceras da stane pa da probam smudja.
Do pre par dana u Kladovu su bili difovci iz Nisa,zadnje dve godine dolaze jer ovde imaju savrsene uslove za sticanje znanja u vodenim sportovima,kad su videli kako duva vetar vecina njih se uplasila snagom vetra i nemirnim Dunavom.Kad sam im u prolazu rekao da taj vetar staje u sumrak nisu mi poverovali,misleci da ce vetar da duva svo vreme njihovog boravka.Posle su se navikli na iznenadne napade ovog dosadnjakovica.

witch

Hero member
Učlanjen(a)
23.11.2005.
Broj reagovanja
6
Ništa to nije u odnosu na moj peh. Auto mi se tako pokvario, da neće biti popravljen bar nedelju dana. Ako danas ne napipam voz ili autobus, nikad neću :doh:.

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
jao ljudi kod mene na jezeru vreme za štuku perfektno, sa jedne strane vetar pravi idealno vreme na jezeru za štuku dok na drugm delu jezera tera hladnu struju i pravi idealne uslove za jezersku pastrmku, dalo bi se tačno locirati i mesto za smuđa a ja ne mogu a pod nosom mi  :'(  :( :( :(  Odo malo na livadu da vežbam wind cast da se malo pokušam odobrovoljiti.  :blush:

zvezdan

Hero member
Učlanjen(a)
12.02.2008.
Broj reagovanja
18
Nerviraju se svi Kladovski ribolovci.Krenula je socivica,najgora stvar za musicarenje na Dunavu.

Prilozi

• socivica.jpg
    socivica.jpg
    183,1 KB · Pregleda: 250

100ka

Hero member
Učlanjen(a)
27.06.2007.
Broj reagovanja
27
Pre dve nedelje i na Savi je bilo u pojasevima od po 10-15m uz obalu. Izgledala je kao zeleni tepih :doh:

Cori

Senior member
Učlanjen(a)
21.12.2006.
Broj reagovanja
0
Pogledajte kako je na kanalu DTD. Ludilo! Veoma tesko za zabaciti, ali se ipak lovi. Najgore je što vetar sočiivicu pomera, pa je nekada navuče na mesto s kojeg se samo može otići.

Prilozi

• dtd sajt 1.jpg
    dtd sajt 1.jpg
    147,6 KB · Pregleda: 218
  • dtd sajt 2.jpg
    dtd sajt 2.jpg
    182,5 KB · Pregleda: 213

rabbit

Full member
Učlanjen(a)
07.07.2007.
Broj reagovanja
0
Takva je bila i Slunjčica kad sam u prošli petak krenuo sa Vitunjčice.Puna trave.I ko da se ne iznervira kad sam prešao 600km a ono ... Ali bar je Vitunjčica ispunila moja očekivanja,pa mi bilo lakše.

gringo

Hero member
Učlanjen(a)
26.05.2007.
Broj reagovanja
0
Nacisto sam ispizdeo :mad:.Sad sam gledao Olimpijsku trku na 100m muskarci. Ovaj Jamajcanin Usain Bolt sto postavi novi svetski rekord se sprdao m....m..j........ bas. Mogao je da ode mozda i ispod 9,5 sekundi, al' ne, morao je da pocne da se q..... na 20m pre cilja i zavrsi sa 9,69 ako se ne varam. Mrzim ljude koji ne iskoriste svoje mogucnosti do kraja.

Jr

Administrator
Urednik
Učlanjen(a)
15.06.2007.
Broj reagovanja
144
Ne padaj bre u vatru. Stani, polako, ne znaš ti, sad ću ja da ti objasnim. Jel oborio rekord? Jeste. Zašto da ga ne obori opet i zaradi još više? Svako obaranje rekorda se plaća...

compshop

Hero member
Učlanjen(a)
09.07.2007.
Broj reagovanja
2
gringo je napisao(la):
Nacisto sam ispizdeo :mad:.Sad sam gledao Olimpijsku trku na 100m muskarci. Ovaj Jamajcanin Usain Bolt sto postavi novi svetski rekord se sprdao m....m..j........ bas. Mogao je da ode mozda i ispod 9,5 sekundi, al' ne, morao je da pocne da se q..... na 20m pre cilja i zavrsi sa 9,69 ako se ne varam. Mrzim ljude koji ne iskoriste svoje mogucnosti do kraja.
Sergej Bupka, se vratio sa olimpijade sa 3 000 000 $ umesto sa 1 000 000?!
E bash je naivan

gringo

Hero member
Učlanjen(a)
26.05.2007.
Broj reagovanja
0
Jr je napisao(la):
Ne padaj bre u vatru. Stani, polako, ne znaš ti, sad ću ja da ti objasnim. Jel oborio rekord? Jeste. Zašto da ga ne obori opet i zaradi još više? Svako obaranje rekorda se plaća...
Ma ima da se povredi ili nesto slicno i nikad ga nece oboriti. I da se desi da obori rekord to ce verovatno biti na nekom buljaskom mitingu a ne na najvecem sportskom dogadjaju. Sad je imao sve uslove da postane legenda a propustio je to. Daj boze da ga neko prestigne sto pre.

Compshop ovo za Bupku nisam cuo. Sta je po sredi?

compshop

Hero member
Učlanjen(a)
09.07.2007.
Broj reagovanja
2
Pa covek je tri puta oborio rekord na jednom olimpiskom takmicenju takmicenju i pokupio tri premije  :D

A onaj Jamajcanin (Jao majkaaaaaaa!!), je mogao da preskace raspinjacu i pusi cigaretu i opet bi bio prvi. Covek se nije zadisao a konstitucijom podseca na mesavinu gorile i Zevsa. Poceo je namerno da usporava pre cilja i samo sam cekao da pocne da mase publici. Nisam ljubitelj ovih vunder sportista. Drugo za ovakvu eksplozivnost mogu da budu zasluzni anaboliticki steroidi, a test rade prvoj dvojci iz svake discipline na kraju takmicenja. Pa nije bash zgodno ceniti pre kraja takmicenja. Zamisli uzmes mahac i sibnes 50 m na keca, onako opusteno? nije tu nesto rocno, pogledaj kolose oko njega i videces da su to ljudi predisponirani za ovaj sport i 100 % posveceni svom poslu... Videcemo

Jr

Administrator
Urednik
Učlanjen(a)
15.06.2007.
Broj reagovanja
144
Baš tako. Isto radi sad i Išinbajeva. Santimetar po santimetar, milionče po milionče...

Vrh Dno