zvezdan je napisao(la):U pravu su ovi stari odavde kad kazu da su i Turci od vetra pobegli.

ok, sada sam se več smirio ali ko zna kada ču opet moći na vodu. Ko zna kada ću opet imati vremena ko danas. 

Sergej Bupka, se vratio sa olimpijade sa 3 000 000 $ umesto sa 1 000 000?!gringo je napisao(la):Nacisto sam ispizdeo.Sad sam gledao Olimpijsku trku na 100m muskarci. Ovaj Jamajcanin Usain Bolt sto postavi novi svetski rekord se sprdao m....m..j........ bas. Mogao je da ode mozda i ispod 9,5 sekundi, al' ne, morao je da pocne da se q..... na 20m pre cilja i zavrsi sa 9,69 ako se ne varam. Mrzim ljude koji ne iskoriste svoje mogucnosti do kraja.
Ma ima da se povredi ili nesto slicno i nikad ga nece oboriti. I da se desi da obori rekord to ce verovatno biti na nekom buljaskom mitingu a ne na najvecem sportskom dogadjaju. Sad je imao sve uslove da postane legenda a propustio je to. Daj boze da ga neko prestigne sto pre.Jr je napisao(la):Ne padaj bre u vatru. Stani, polako, ne znaš ti, sad ću ja da ti objasnim. Jel oborio rekord? Jeste. Zašto da ga ne obori opet i zaradi još više? Svako obaranje rekorda se plaća...