Danas sam vezivao...

tommylee

Hero member
Učlanjen(a)
13.03.2008.
Broj reagovanja
269
Nisu sve moje muve za Drinu  :whistle:
kstl.jpg

zf4u.jpg

Ovakve nimfe na Drini nemaju šta da traže,bile bi više mokre nego nimfe  :D

crni

Hero member
Učlanjen(a)
10.09.2007.
Broj reagovanja
0
Nimfica od bukvalno 3min.Ova ce da ide u tandemu sa onim zeka-sedzom  :D

Udica #14
Podtelo olovna folija
Telo dabing
Rebra vinil rib

bved.jpg

6dfg.jpg

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
maksimalno  jednostavno  :yeswink:

dve tube, dve boje...jedan ili dva strimera u jedno  ;)

material: plasticna tubica, na nju namotan marabou (jedno pero), glava I otezanje tungsten cones bead. Druga tuba ili segment sve isto samo druga boja pera. Ne bi stetilo ni malo nekog flesha ali moze I ovako sasvim jednostavno a efikasno  8)

Prilozi

• AlpineSpeyFly.jpg
    AlpineSpeyFly.jpg
    187,6 KB · Pregleda: 150

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
danas sam za dva sata iso pravitidrustvo kolegi malo na jezeru, kao malo neku stuku mozda pojuriti ali nista osim jedne skljoce koja se zaletila I njemu I meni. Meni na ovo I jos jedna jezerska pastrmcica se zaletila ali je vec bilo blizu obale tako da cim me je zagledala se predomislila. Malo sam se samo igrao DHjem I ovim tubicama....vise sam malo vezbao bacanje ali mraz me je na sve nacine nagovarao da odustanem  :hammer: stiso minus a kad potegne vetar preko jezera brrrr...

Nema, ovakvi I slicni jednostavni strimeri su mi uvek bili najdrazi....a marabou I zec, to su za neme neprikosnoveni materijali.

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
kao ja kreno da sredim moj radni kutak za ft koji je izgledao ko' Hirosima I Nagasaki a sada je jos malo gore  :doh:.... problem je nastao kada sam video par stvari koje sam krajem prosle godine pripremio za neke strimere pa reko da ja to dovrsim pre nego pospremim stol  :blush: aha...razvezo se sve u 16  :doh: I onda vidim neke komade patkova pera taman za ledja ovakvih muva....I pod dojmom nekih filmova o lososima i stilhedima koje sam gledao poce da se mota I u tom smeru iz ciste radoznalosti kako ce sta ispasti. Iskreno nisam bas nesto odusevljen jer to nisu materijali koji se inace koriste ali malo uzeh ovo cudo I okrecem ga I gledam I kontam...mozda bi bilo zanimljivo za neke pajkice ovde kod mene...trebalo bi ali....daleko je jos april da to probam tamo gde bi ja to hteo  ;) no...mozda joj vec marta dam neku sansu na Savi da se malo dokaze...

Mozda se u bistro vodi dobro pokaze...

Prilozi

• ALPINEFLY.jpg
    ALPINEFLY.jpg
    247,3 KB · Pregleda: 127

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
Počele su da se vežu nimfe i kod mene  :) Ništa posebno, nikakva posebna umetnost ali... ovo valja imati  ;)

Prilozi

• nno1.jpg
    nno1.jpg
    279,5 KB · Pregleda: 173
  • nno2.jpg
    nno2.jpg
    341,2 KB · Pregleda: 163
  • nno3.jpg
    nno3.jpg
    343,8 KB · Pregleda: 156
Vrh Dno