Danas sam vezivao...

tommylee

Hero member
Učlanjen(a)
13.03.2008.
Broj reagovanja
359
Nisu sve moje muve za Drinu  :whistle:
kstl.jpg

zf4u.jpg

Ovakve nimfe na Drini nemaju šta da traže,bile bi više mokre nego nimfe  :D

crni

Hero member
Učlanjen(a)
10.09.2007.
Broj reagovanja
1
Nimfica od bukvalno 3min.Ova ce da ide u tandemu sa onim zeka-sedzom  :D

Udica #14
Podtelo olovna folija
Telo dabing
Rebra vinil rib

bved.jpg

6dfg.jpg

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
10
maksimalno  jednostavno  :yeswink:

dve tube, dve boje...jedan ili dva strimera u jedno  ;)

material: plasticna tubica, na nju namotan marabou (jedno pero), glava I otezanje tungsten cones bead. Druga tuba ili segment sve isto samo druga boja pera. Ne bi stetilo ni malo nekog flesha ali moze I ovako sasvim jednostavno a efikasno  8)

Prilozi

• AlpineSpeyFly.jpg
    AlpineSpeyFly.jpg
    187,6 KB · Pregleda: 150

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
10
danas sam za dva sata iso pravitidrustvo kolegi malo na jezeru, kao malo neku stuku mozda pojuriti ali nista osim jedne skljoce koja se zaletila I njemu I meni. Meni na ovo I jos jedna jezerska pastrmcica se zaletila ali je vec bilo blizu obale tako da cim me je zagledala se predomislila. Malo sam se samo igrao DHjem I ovim tubicama....vise sam malo vezbao bacanje ali mraz me je na sve nacine nagovarao da odustanem  :hammer: stiso minus a kad potegne vetar preko jezera brrrr...

Nema, ovakvi I slicni jednostavni strimeri su mi uvek bili najdrazi....a marabou I zec, to su za neme neprikosnoveni materijali.

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
10
kao ja kreno da sredim moj radni kutak za ft koji je izgledao ko' Hirosima I Nagasaki a sada je jos malo gore  :doh:.... problem je nastao kada sam video par stvari koje sam krajem prosle godine pripremio za neke strimere pa reko da ja to dovrsim pre nego pospremim stol  :blush: aha...razvezo se sve u 16  :doh: I onda vidim neke komade patkova pera taman za ledja ovakvih muva....I pod dojmom nekih filmova o lososima i stilhedima koje sam gledao poce da se mota I u tom smeru iz ciste radoznalosti kako ce sta ispasti. Iskreno nisam bas nesto odusevljen jer to nisu materijali koji se inace koriste ali malo uzeh ovo cudo I okrecem ga I gledam I kontam...mozda bi bilo zanimljivo za neke pajkice ovde kod mene...trebalo bi ali....daleko je jos april da to probam tamo gde bi ja to hteo  ;) no...mozda joj vec marta dam neku sansu na Savi da se malo dokaze...

Mozda se u bistro vodi dobro pokaze...

Prilozi

• ALPINEFLY.jpg
    ALPINEFLY.jpg
    247,3 KB · Pregleda: 127

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
10
Počele su da se vežu nimfe i kod mene  :) Ništa posebno, nikakva posebna umetnost ali... ovo valja imati  ;)

Prilozi

• nno1.jpg
    nno1.jpg
    279,5 KB · Pregleda: 173
  • nno2.jpg
    nno2.jpg
    341,2 KB · Pregleda: 163
  • nno3.jpg
    nno3.jpg
    343,8 KB · Pregleda: 156
Vrh Dno