Danas sam vezivao...

drogi

Full member
Učlanjen(a)
01.04.2008.
Broj reagovanja
1
Moja omiljena muva za lipca

xo1guw.jpg

Markovic

Full member
Učlanjen(a)
11.02.2008.
Broj reagovanja
0
Шок терепија , кад неће може да помогне ???

Prilozi

• PC178254.jpg
    PC178254.jpg
    168,4 KB · Pregleda: 131

black panther

Hero member
Učlanjen(a)
02.09.2014.
Broj reagovanja
2
Nesto sam pokusavao,pa mi recite moze li ovo da posluzi,konkretno su namenjene klenu...
dsc01356.jpg

dsc01337.jpg

P.S Sasats hvala za predloge,poslusao sam tvoj savet,nadam se da ce ovo klenovi da konzumiraju! ;)

nikola renegade

Full member
Učlanjen(a)
07.01.2013.
Broj reagovanja
11
Muvama nista ne fali , ali mi nije jasno da si toliko zapeo na klena nimfama , ok za sasts mozda je covek to usavrsio , ali ti ko pocetnik toliko potenciras da nimfaris klena nije mi jasno osnovni lov klena je suvom muvom kao i osnovno ucenje musicarske vestine , razmisli malo  :lud:

tommylee

Hero member
Učlanjen(a)
13.03.2008.
Broj reagovanja
359
Zavisi od vode.Kod mene krupnog na suvu nikad nežu uloviti.Sve više naginjem ka nimfama a još više strimerima,
panteru radiće radnju,ali možeš ih još bolje vezati!

nikola renegade

Full member
Učlanjen(a)
07.01.2013.
Broj reagovanja
11
tommylee je napisao(la):
Zavisi od vode.Kod mene krupnog na suvu nikad nežu uloviti.Sve više naginjem ka nimfama a još više strimerima,
panteru radiće radnju,ali možeš ih još bolje vezati!

Kod nas na j . moravi bi gubio vreme i uzivanje pecajuci na nimfe a kilasi su mi svi polazili na suvu  :yeswink:

black panther

Hero member
Učlanjen(a)
02.09.2014.
Broj reagovanja
2
nikola renegade je napisao(la):
Muvama nista ne fali , ali mi nije jasno da si toliko zapeo na klena nimfama , ok za sasts mozda je covek to usavrsio , ali ti ko pocetnik toliko potenciras da nimfaris klena nije mi jasno osnovni lov klena je suvom muvom kao i osnovno ucenje musicarske vestine , razmisli malo  :lud:
Dešavalo se par puta,Jablanica-Veternica da neće suvu da pomiriše,a na nimfu otkida,pa eto,čisto da imam par komada,da mi se nadje...

Vrh Dno