nikola renegade
Full member
black panther je napisao(la):Dešavalo se par puta,Jablanica-Veternica da neće suvu da pomiriše,a na nimfu otkida,pa eto,čisto da imam par komada,da mi se nadje...
Mera predostroznosti, to je vec u redu
black panther je napisao(la):Dešavalo se par puta,Jablanica-Veternica da neće suvu da pomiriše,a na nimfu otkida,pa eto,čisto da imam par komada,da mi se nadje...
tommylee je napisao(la):Blago vama ovdje do 300g na suvu a preko nema šanse!
sve zavisi od situacije na vodi i sto rece tomi od same vode. ti nikola zivis na moravi veoma uzvodno. bio sam vise puta u vranju i vranjskoj banji i video sam moravu kako tamo izgleda . za moje pojmove i u poredjenju sa mojom moravom veoma je mala reka tako da mi je donekle jasno zasto ti je na prvom mestu suva muva . kako ides nizvodno i reka se povecava upotreba suve muve sve vise zavisi od trenutnog vodostaja jer se klen sasvim drugacije ponasa . jedino po minimalnom vodostaju se mogu uloviti veci primerci u vecem broju na povrsini . kada je kisna godina kao ova jedini nacin za uspesno pecanje je pecati ispod povrsine . panter je prilicno nizvodno od tebe i verujem da mu je morava prilicno veca . samim tim mislim da mu je sigurno veca potreba za ovakvim muvama . jednostavno treba biti spreman na svaku situaciju koja te zadesi na vodinikola renegade je napisao(la):Muvama nista ne fali , ali mi nije jasno da si toliko zapeo na klena nimfama , ok za sasts mozda je covek to usavrsio , ali ti ko pocetnik toliko potenciras da nimfaris klena nije mi jasno osnovni lov klena je suvom muvom kao i osnovno ucenje musicarske vestine , razmisli malo :lud:
sasvim su upotrebljive muve ali kao sto je i tomi primetio moze mnogo bolje da se naveze. na prvoj treba da bude bogatije telo . upotrebi duplo vise materijala i pokusaj da namotas do same perle da ti se sto manje vidi konac . vec sasvim solidno vladas tehnikom vezivanja i ne treba ti puno da popravis nijanse .black panther je napisao(la):Nesto sam pokusavao,pa mi recite moze li ovo da posluzi,konkretno su namenjene klenu...
![]()
![]()
P.S Sasats hvala za predloge,poslusao sam tvoj savet,nadam se da ce ovo klenovi da konzumiraju!![]()
Naravno Sale,ovo telo je osiromašeno jer mi nestalo paunovih isperaka...sasats je napisao(la):sasvim su upotrebljive muve ali kao sto je i tomi primetio moze mnogo bolje da se naveze. na prvoj treba da bude bogatije telo . upotrebi duplo vise materijala i pokusaj da namotas do same perle da ti se sto manje vidi konac . vec sasvim solidno vladas tehnikom vezivanja i ne treba ti puno da popravis nijanse .
sasats je napisao(la):sve zavisi od situacije na vodi i sto rece tomi od same vode. ti nikola zivis na moravi veoma uzvodno. bio sam vise puta u vranju i vranjskoj banji i video sam moravu kako tamo izgleda . za moje pojmove i u poredjenju sa mojom moravom veoma je mala reka tako da mi je donekle jasno zasto ti je na prvom mestu suva muva . kako ides nizvodno i reka se povecava upotreba suve muve sve vise zavisi od trenutnog vodostaja jer se klen sasvim drugacije ponasa . jedino po minimalnom vodostaju se mogu uloviti veci primerci u vecem broju na povrsini . kada je kisna godina kao ova jedini nacin za uspesno pecanje je pecati ispod povrsine . panter je prilicno nizvodno od tebe i verujem da mu je morava prilicno veca . samim tim mislim da mu je sigurno veca potreba za ovakvim muvama . jednostavno treba biti spreman na svaku situaciju koja te zadesi na vodi
da ne pomislis da smo mi u nizvodnom delu reke uskraceni za zadovoljstvo pecanja suvim muvama pogledaj ovu fotografijuribe su ulovljene na bambulu na udici 10
![]()
black panther je napisao(la):Pa ovde su uglavnom svi 20+,baci slobodno![]()
acko23 je napisao(la):Pa sta si ti to druze lovio ako je za hag ne razumem ?![]()
simpson H je napisao(la):E da si joj jednom odneo i da su bas sve u meri, ne bi bilo nikakvih problema.![]()