Danas sam vezivao...

ado bl.

Senior member
Učlanjen(a)
21.02.2011.
Broj reagovanja
0
oholi je napisao(la):
Hvala ado... mislis da je spljostim pri glavi? Mada u globalu namerno ostavljam rupu kod glave.... da posle uglavim zicu kad je ucvrstim, koji zavrsni cvor-uvek bar dva vezem...., preklop....zatreba mi cesto mesta tu.
A jesu teske....takve su mi trazene :)

Sent from my LG-D320 using Tapatalk

Ne prema glavi nego prema repu i onda dobjes fantastican konus ,Vidjecu da ti uslikam i stavim sliku

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
540
Ado mene ovo podseca na musice za losose? Gore po Skandinaviji. Na sta tebe asocira?

ado bl.

Senior member
Učlanjen(a)
21.02.2011.
Broj reagovanja
0
maric je napisao(la):
Ado mene ovo podseca na musice za losose? Gore po Skandinaviji. Na sta tebe asocira?

:D :D :D Meni ovo vise asocira na nekakvu dobru larvu kadisa  :tbumb: Uzimace ovo sarena vjeruj mi  :yeswink:
A losos se vec fata na malo vece macane od muha  :D

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
8
Baki samo pusti malko duze pauna i ne seci krajeve pera. I koristi udicu sa duzim vratom za Gradac.

oholi

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
16.12.2007.
Broj reagovanja
1.656
maric je napisao(la):
Meni brate nikakva. Sta imitira? Nit je strimer niti nimfa?
Maricu volino....alksandra je u pitanju i to lepa. Ok propustio nogice al nema veze. U globalu je mokra muva mada je ja iskljucivo koristim kao steimera.
Baki... samo sam uvek iskren.... nemam takta cesto. Ti bas dobre muve vezes. Mokru od pre neki dan si vrh vezao sve sem krila. Krila su preuska.

Sent from my LG-D320 using Tapatalk

Baki-Pa

Hero member
Učlanjen(a)
12.09.2013.
Broj reagovanja
1
simpson H je napisao(la):
Baki samo pusti malko duze pauna i ne seci krajeve pera. I koristi udicu sa duzim vratom za Gradac.

Nisam sekao, takvo je pero.  Zeznuo sam se kod udice,  treba za nimfu a ja stavio za suvu.

Oholi, ono perje nisam dobro vezao.  Jbg prvi put radim takve muve.

MMartic

Hero member
Učlanjen(a)
16.05.2006.
Broj reagovanja
148
Jbt Mariću ti moraš da kreneš ispočetka... Prvo nabavi Jovču iz Petrovca na Mlavi...

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
28
maric je napisao(la):
Meni brate nikakva. Sta imitira? Nit je strimer niti nimfa?
nije nikakva  :nowink: aleksandra je odlicna za pecanje  :) ovoj pored bokijevih primedbi fale nogice sa donje strane i sto su krila (ili kako bi vec nazvao gornje crvene isperke ) sa jedne strane a paun sa druge strane gledano odozgo i totalno je neupotrebljiva takva . osim ako se ne radi o optickoj iluziji?

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
540
Mislio sam da je ovo neka udica #8 jbt. Podseca na Aleksandru :) Bravo Baki

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
540
Mada mozes bolje i musica je realno ispod proseka. Pola stvari nisi stavio . Nemoj da se ljutis al to je moje mišljenje.

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
28
nije muva ispod proseka . osim pauna i loseg polozaja krila sve je navezano srazmerno i lepo 

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
28
ne bas dobro  :D tu sam ispod keca ali ne vidim bas najbolje  :D ja vidim oba crvena isperka sa iste strane pauna a jedan bi trebao da se vidi a jedan ne da je sa druge strane . mozda gresim ali tako meni deluje ?

Vrh Dno