Sedim u fotelji, gledam tv, menjam kanale a na tv-u nista pametno, sve nesto dosadno ili repriza po ko zna koji put...gledam malo kroz prozor, sneg veje, pahulje od "kilo" polako ali sigurno zatrpavaju moje "selo", opet nazad pogled na tv i zaustavim se na nekom beznačajnom programu na tv-u, več sam negde odlutao u mislima i uopšte ne registrujem šta ovi pričaju niti šra je na tv-u...gledam a ne vidim i nečujem ništa...u glavi mi se mota jedna zamisao...strimer (opet

) ali da ga uradim od nekoliko različitih materijala...i tako ja vadim roza i crvenu polarnu lisicu, chartreuse i beli bucktail, isto tako slinky fiber kao i buck tail boje, pa onda gledam petla za strimere...eh, nemam belog nego samo chartreuse i narađastog...mislim si da i to mora biti ok ali nije bas tako kako sam zamišljao, nema veze idemo dalje, vadim još i kristal fleš perla i chartreuse i to sve počnem vezati na tubicu....pa redom: prvo beli bucktail oko cele tubice + još 1x takom oa onda perla kristal flasj tek toliko da je duži od bucktail vrhova, pa preko beli slinkiy fiber pramen, preko opet kristal flash u dužini slinkya koji je sada duži od bucktaila i kristala ispod, onda vežem ispod beli bucktail, gre vežem dva petlova pera chartreuse i kontam da su mi kraca nego sto bi ja hteo ali ajd kada sam vec dovde dosao idemo napred, a želio bi da su bar 5cm duža i idu preko celog materijala ali trt...sta je tu je, pa preko njih vežem chartreuse kristal flesh, preko toga chartreuse slinky fiber pramen, ispod beli bucktail, pa odmah iza njega kraći crveni pramen polarne lisice da simbilizira prsne perajice, gore vežem chartreuse bucktail, pa ispod beli bucktail, gore vezem tri naranđasta petlova pera u flatwing stilu isto kao sto sam i ona pre vezao, preko toga gore chartreuse bucktail i ispod beli bucktail, sa obe strane gde če doći oći vežem ređi a širi pramen roza plarna lisica, nekih osam fibri pauna vežem gore na chartreuse bucktail, nanosim prvi sloj epoxya za formu glave, kada se epoxy skoro stegnuo nalepim 10mm široke crvene oči i još jednom pređem epoxyem...okrećem ja to, gledam i sve se lepo vidi, u vodi će to biti još bolje a posebno nakon nekon vremena kada dovije pravi oblik....sviđa mi se, nije nešto extra ali meni se baš dopada a mislim da če se i ribama....Kada se epoxy totalno bude stisnuo malo ću ga staviti i pod vodu da vidim da li će biti tako kako predviđa.
e zimo, zimo, nisi za ništa