Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
Saša za srce si me ujeo
Ne znam da li si negde po forumu pročitao ("kako sam postao mušičar...") ili ne, ali muva na koju sam decenijama povadio najviše pastrmki po potocima i rečicama zemlje Srbije je Hardys Favourite suva verzija. Baš ovo što si ti okačio i mene spomenuo. Spremam se ovih dana da navežem jednu "retro" seriju... Najlovnija mi je bila u veličinama 10-12, a imao sam ih od 8-mice do 16-tice
LEPO STRIMERČE. JA SAM SA SLIČNIM (DOUBLE BUNNY) PRE DVE SEZONE IMAO SAMO TAKVE U KUTIJICI ZA SMUĐA I BADARA...U SRED BELA DANA SAM JAKO LEPO LOVIO SMUĐEVE SA TAKVIM MALIŠANIMA OD 5CM. PADALI SU I BANDARI A I PO KOJE KLENČE (kao slučajni prolaznici).
Evo i jedno malo bandarče od srnetine, ja ću njime probati na jednom jezeru u blizini, ako smuđevi nisu zaboravili šta je to, prije je bilo puno bandara i glavna hrana im je bio on, danas kakvo je stanje neznam vidjećemo kad se otopi.