Mala opaska na sve ovo do sada receno. Svaki segment zivota ima svoj pocetak, uspon, vrhunac , stagnaciju, pad...
Nisam misljenja da smo u fazi stagnacije ili pada ali je cinjenica da je malo toga ostalo za reci.
U prijasnjm godinama vecina nas je iznijela manje vise sve sto smo znali, mogli ili usput pokupili, pa obradili i ubacili. Puno nas je ljudi pitalo za misljenja, puno zaista puno toga smo obradili kroz teme, djelomicno se rijeslili ljudi koji su ovamo dolazili da se prepucavaju, svadjaju, pa i to pomalo fali, zdravo prepucavanje ( dali mi fali ??? , pa neznam bas) Po meni je (naravno uz katastrofalnu godinu) ovo sto se sada desava jedna normalna faza sajta. Kad se pojavi tko novi, pa prelista procita i "prostudira " sajt prije no sto zapita je dobio odgovor manje vise na sve vezano za musicarenje. Cinjenica da nema ulova, fotki i rasprava, je zbog lose godine, ne zato sto smo se zasitili, neki su nam clanovi (kao ja

) postali malo prezauzeti sobom i osobnim problemima koji su se produbili usljed prisutne i recesije (takodjer jedan od razloga htjeli mi to ili ne) Gledajuci svoje okruzenje i tu je prisutna pomalo zasicenost ribolovom, manjak ulova,izlazaka na vodu, letargija... Mislim da je sve to prolazno. Bice sve to bolje, kazu ljudi a ja im vjerujem. Pa tako i sajt mislim da ce se on jos vinuti u visine.