tommylee je napisao(la):Šta da pišemo kada nam mušičarenja zamire,mušičarskih voda je sve manje.Mi se lomatali za pastrmkama i lipljenima,avaj,toliko su te ribe razrijeđene ovde kod nas da je postala nemoguća misij ih uhvatiti.
Po jednom ribolovu u zabitima iskidamo sve što imamo,A rezultat pastrmka od 10 cm.Lipljen je ove godine loše radio,čak sam u rzgovoru sa ljudima koji i dalje bacaju tirolca,čuo da ni oni nisu ništa lovili.
Drina je bila urnisana,nadam se boljem.Đetinja i Gradac kao meni najbliže rijeke su opet daleke.Jednostavno nema se vremena.
Ako bog da u skorije vrijeme palniram stegu i materijale da uzmem,pa da počnem da učim i radim,onda ću vas udaviti sa pitanjima.
Evo ja na primer sam napunio stomak kod Pere hranitelja moga...pera je napisao(la):Ne pričam samo o tim ribama već o celoj sezoni na Gradcu,mislim da su svi koji su pecali na njemu otišli prepuni utisaka, a neki i stomaka![]()
Jovanča je napisao(la):tommylee je napisao(la):Šta da pišemo kada nam mušičarenja zamire,mušičarskih voda je sve manje.Mi se lomatali za pastrmkama i lipljenima,avaj,toliko su te ribe razrijeđene ovde kod nas da je postala nemoguća misij ih uhvatiti.
Po jednom ribolovu u zabitima iskidamo sve što imamo,A rezultat pastrmka od 10 cm.Lipljen je ove godine loše radio,čak sam u rzgovoru sa ljudima koji i dalje bacaju tirolca,čuo da ni oni nisu ništa lovili.
Drina je bila urnisana,nadam se boljem.Đetinja i Gradac kao meni najbliže rijeke su opet daleke.Jednostavno nema se vremena.
Ako bog da u skorije vrijeme palniram stegu i materijale da uzmem,pa da počnem da učim i radim,onda ću vas udaviti sa pitanjima.
Ne slazem se da musicarenje zamire, naprotiv. Losi rezultati su los odabir terena i jos po nesto. Drina jeste dozivela udar ali hvala bogu bez potpunog pomora ribe. Ovi sto ne hvataju ribu ni na tirolac ocigledno ne mogu vise da love tamo gde ima ribe. Ove godine sam doziveo dva ako ne najbolja dana u lovu klena. Nalovio se pastrmke, lipljena, sarana, klena, a spremam se za stuku i znam da ce biti ludo zezanje. Osim odlozenog pocetka sezone, godina mi je![]()
![]()
![]()