Mefisto018
Hero member
SVE JE TO OK,ALI WF JE 4-KA kako ce se ona ponasati i dali ce izbacaj moci biti dalji da kojim slucajem posedujen isti samo 5-icu
Pošto sam ljuti protivnik jurnjave riba predalekim zabačajima i smatram to pogrešnim pristupom, isto tako WF predstavlja, za mene, pogrešan izbor zato što navodi mušičara na ono što ja smatram početničkom greškom.
Takodje i sa Dtom je moguce izvesti daleke zabacaje, ali teze nego sa WFom. Ja sam WF kupio samo zbog jednog mesta na Visocici, posnatog kao zeleni vir, jer su mi trebali daleki zabacaji. Nisam se pokajao.
100ka je napisao(la):Hajdi očigledno nisi čula za pojam "underlining"!
Koji se može prevesti na srpski kao korišćenje strune lakše klase od klase štapa :yeswink:
Idi sad istrči 2 kruga oko sale i uradi 150 sklekova za kaznu pa onda možemo da pričamo![]()
. Ubuduce citaj postove pre nego se istrcis, nisam naveo ni over ni underlining jer sam vlasnik stapa o kom se prica. Sa Abu Diplomat 5/6 bilo koji WF4 je cisto pisanje uz vetar. Isto tako cika Hajdin da ti kaze da se underlining obicno radi sa DT koncem klase nize a overlining sa WF koncem vise klase, pogotovo kod dvobrojno oznacenih stapova. Delikatniju prezentaciju ces pre dobiti sa DT4i DT5 nego sa tim WF4 sto je i krajnji cilj underlininga, lakse zabacaje na vecu daljinu ces dobiti sa WF6 koji takodje odgovara tom stapu. I sad ti tako pametan bi mogao da nam ovde obrazlozis koji bi cilj bio stavljanja WF4 konca na stap 5/6 da i ja naucim nesto?

.Neznam da li da se smejem ili da placem. Ovo je totalno ludiloMixmaster je napisao(la):a često i celokupnoj filozofiji mušičarenja.

, sta sve covek nece od tebe cuti. Hajde nam objasni kakva je tehnika za DT?