Ajde,bre,nemoj da sam sebe repliciram.Taman sam mislio da znam nešto,a ti mi rušiš iluzije.Ne znam samo dal' si mislio na suvi zabačaj illi na prezentaciju.Čekam,ako je ostalim dosadno ti otvori topic za nas dvojicu.
Pošto sam ljuti protivnik jurnjave riba predalekim zabačajima i smatram to pogrešnim pristupom, isto tako WF predstavlja, za mene, pogrešan izbor zato što navodi mušičara na ono što ja smatram početničkom greškom... Jesi li siguran da se Nišava ili Južna Morava preskaču iz zaleta? Ja živim blizu tih reka, a baš sam na njih mislio kada sam pisao onaj post.
To je za neku drugu temu, ali samo bih mu poručio da i na velikim rekama odlično prolazi umereno zabacivanje i finiji pristup.
Blue FOX je napisao(la):Sjekoloca,ajde reci mi majke ti cemu sluzis na ovom sajtu,sta pokusavas,sta izigravas,a da umalo da zaboravim kvazi musicara sa ostecenom besikom,sa posisanim svim veslima i po kojim progutanim brodom,a o pameti i da ne govorim,svu pamet ovog sporta si pokupio i iz svoje fotelje mudro seres svasta na sajtu..
Da te pitam zasto ja nisam ili zasto jos za mene nije konac WF,da mozda neznam da rukujem slicnim ili sta.
Oladi malo i ne napinji toliko sa tvojim kratkim i posve svima smesnim postovima..
Nemoj nista da pricas ako nemas sta pametno da kazes,a iskreno zivim za taj trenutak kad ces da me omaknes onog trenutka kada me vidis u dubak--JEDVA CEKAM--