Dozvole za 2011-tu godinu u Srbiji

Piki

Senior member
Učlanjen(a)
19.03.2006.
Broj reagovanja
32
Ma doplata se trazi samo za 1 Maj  :D
Nema ljutis  :tbumb:

strelac

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
19.05.2007.
Broj reagovanja
340
Da živim kojim slučajem pored neke veće ili velike reke ja ne bih žalio pare za dozvolu, išao bih često i onda upecao nešto ili ne, bar znam gde sam bio i šta sam radeo. Ovako, em treba da platim dosta za gorivo, em će neko da traži eventualno doplatu a ako sam tog dana pri apetitu i za hranu mi je potrebna veća suma novca nego obično.

Sendenca

Junior member
Učlanjen(a)
14.12.2008.
Broj reagovanja
0
To care! Krivo sedis, al' pravo besedis. Daj im jedan i od mene.  :pozzzz:
Kod nas cuvari kad nadju mrezu u vodi, ribu ne vracaju, iako je ziva. To je kako kazu dokazni materijal, i mora na dalju ekspertizu...  :-X verovatno da provere dal' je riba pri cistoj svesti i zdravoj pameti.
Sto bi rek'o Radovan lll "Da pobijemo g***a, i gotova stvar."
:rambo: :lurk: :machinegun:

oholi

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
16.12.2007.
Broj reagovanja
1.476
idioti.....ja bi njih malo u mrezu pa  :hammer: u glavu

tommylee

Hero member
Učlanjen(a)
13.03.2008.
Broj reagovanja
258
Kod nas su u udruženju pokušali da izguraju da imaju vlastitu mrežu! To im je neostvareni san!

falco

Full member
Učlanjen(a)
23.10.2007.
Broj reagovanja
132
StY_EsoX je napisao(la):
Koliko ste prosle godine puta videli cuvara na vodi? Pomnozite to sa cenom dnevne dozvole.. ako je vise od godisnje isplati se uzeti godisnju ako ne... mislim da je bolje pare utrositi na nesto drugo!
Poslednjih x godina sam uzimao godišnju. Za sve te godine mi je prosek da me ribočuvari startuju između 0 i 1 put po sezoni, s tim što je taj broj ipak mnogo bliži 0 (naravno, ne računam Gradac jer "republička" ionako ne važi za njega). Ozbiljno razmišljam da primenim ono gore razmišljanje, mada nisam siguran kako funkcioniše "instistucija" dnevne dozvole.
Ako pecam bez dozvole i čekam da me čuvar startuje, već sam u prekršaju. A ako rešim da unapred kupim dnevnu, gde bi trebalo to da uradim. Da li u mestu boravka, na terenu gde pecam ili je svejedno? Naravno, najlogičnije je čekati da je ribočuvar napiše, a on će možda doći, a možda i 100% neće :naughty:.

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
373
Ljudi ok je i doplatiti 1000din za Drinu ali 4000din je mnogo..pa nismo mi krivi sto oni godinama kradu iz svoje kase i hoce i ove godine..mislim da je za Ljuboviju dosta 1000din doplate sto znaci meni treba republicka+rogacica+ljubovija 7000din mada je i to mnogo ali hajde..ne mozes protiv lopova..ja bih iskreno sve to dao Drini jer samo na njoj pecam..ali da ljudi nesto urade sa tim parama tj poribe..i sve bajinoj basti jer je tamo bio najveci pomor ribe..a Gradac je druga prica..republicka + gradacka to je 15000 pa izvolite..mnooogooo..

Rancic

Hero member
Učlanjen(a)
26.09.2008.
Broj reagovanja
1
Na jezero Gruža kod Kragujevca slobodno nemojte da dolazite - ribe više nema.
Može se još uvek kupiti u Podgorici pokoji som i smuđ sa Gruže.
Lopovima oduzeto gazdovanje vodom pa im Dulić Vratio.
Ovo je pismo četiri ribolovna društva sa područja Srbija jugozapad ministru Duliću.

zvezdan

Hero member
Učlanjen(a)
12.02.2008.
Broj reagovanja
18
Dulić je čovek u privatnom biznisu,jebe mu se za ribolovce!Izvinite na rečniku,ali to je najprimerenije što mogu da izrazim o radu njegovog ministarstva!

Vrh Dno