Drina, raj za mušičare

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
373
[quoten author=simpson H link=topic=1510.msg135653#msg135653 date=1442241352]
Pa sta? Ometace te da bacas 33m? :hammer:
[/quote]
Simpsone holesterol te napravio her Alchajmerom ja nikada nisam rekao da bacam 33 m . Jbg Pero samo ovaj vikend sam mogao.. lose radi u pm..bio je i st Igor sila od momka. Vice nije ti tu duboko samo gazi a on 2 metra Xaxaxaxa

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
373
Al fora, koji je Sena kralj. Stoji Sena na steni 20m od obale u Reviru. Kaze meni dodji do mene i stani ovde. Krenem ja vidim ode voda do grudi, rekoh Seno jebes lipljena odoh ja na obalu on kaze meni ne boj se ja sam upadao 1000 puta..Pa rekoh kako si izasao jbt??a on na to mrtav hladan > Pa nista udahnem vazduh , zagnjurim i hodam po dnu , pa opet se odbacim uzmem vazduh i opet tako xaxaxxaxaxaxaxaxaxaax..kad nisam umro.. :hammer: :hammer: :hammer: :hammer:

oholi

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
16.12.2007.
Broj reagovanja
1.476
Baki lakse ti je da se udavis odmah nego da parajima picis po drini

Sent from my LG-D320 using Tapatalk

ivants

Senior member
Učlanjen(a)
20.12.2008.
Broj reagovanja
24
Ljudi, meni je sada potpuno jasno sto je Drina top musicarska destinacija, tamo je najzanimljivije kad riba ne radi. Sit se nasmejah citajuci postove o dozivljajima od proslog vikenda  :D

sumadinac

Hero member
Učlanjen(a)
30.01.2006.
Broj reagovanja
105
Ko se bar jednom nije okupao u Drini, ko da nije ni pecao. Ja sa u reviru presao na drugu stranu, vise puta. Mojom rutom ima jedno mesto zajebano, mora da se prekoraci sa kamena na kamen, a izmedju ima 2m, ako se oklizas kupanje....Ali sam se isto toliko puta okupao kad mi dune vetar pa zatreperi voda i ne vidim kuda. Onda samo kupanje...Jebes pecanje bez uzbudjenja!

Ivane Drinu je dovoljno videti, nije sve u pecanju. Mada cesto pola sata pecanja na njoj, zna da potisne dane pecanja citave sezone po potocima.

ivants

Senior member
Učlanjen(a)
20.12.2008.
Broj reagovanja
24
Lepotu Drine ne osporavam ni jednog trenutka, imao sam prilike da je vidim. Naprotiv, bas mi je drago kad ljudi uzivaju, pa cak i kad riba ne radi :tbumb:. O tome gde ko vise voli da peca ne bih raspravljao, svako ima svoj ukus, ali pomalo zavidim onima kojima je Drina blizo.

neba

Full member
Učlanjen(a)
01.02.2014.
Broj reagovanja
102
Drina je drina,draze mi je jedno kidanje na dzamiji i 2 promasaja u reviru nego 40 pastrmki na "Gracu"  :hammer:
Jedva cekam da mi stigne teza artiljerija da se ne mucim sa 4kom vise tamo ,uskoro ce popravni  :hammer:

neba

Full member
Učlanjen(a)
01.02.2014.
Broj reagovanja
102
Za sledecu sezonu tek oko nove godine  :'(

Vrh Dno