Drina, raj za mušičare

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
373
simpson H je napisao(la):
Maricu ne pecas ti zbog drugih vec zbog sebe, tako da te bas zabole ko sta prica i podjebava.

Sent from my HTC One using Tapatalk

Naravno Simpse :)

tommylee

Hero member
Učlanjen(a)
13.03.2008.
Broj reagovanja
258
Sinoć idem iz šetnje te sretnem komšiju,odmah ga pitam kakvo je stanje i dobijam odogovra da lipljen zadnjih desetak dana fino ujutru radi.te mi podiže kesu punu ribe iz gepeka.Tu je bilo i škobalja ali me ne zanimaju detalji.Naravno ovaj tuče tirolcem bez milosti  :'(
Ja idem zbog sebe i nije me sramota reći da nisam ulovio ništa.Dosta puta ispitujem nove terene i mušice.Bilo bi mi jako dosadno da idem na jedno mjesto.
Evo ko zna gdje je u Ljuboviji motel ima preliv,odlična populacija lipljena!
Danas sam bio na Drini II kod mene,bacao doduše varlaicu ali sam posmatrao šta se dešava.Ni jedna riba se nije javila,iz vode izlazi dosta jednodnevki čak mislim da je bio i onaj najsitniji seđž tipa na 20# udici.

Ne znam šta se uzvodno roji ali ovdje baš ima insekata.Voda je dosta bistra i mala.

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
373
Isto takvo stanje je bilo I gornjem toku. Riba se nigde ne javlja sem u Reviru uvece..kao da nema ribe? Drugar je klepio mrenu oko 3 kg naravski na MOJU musicu I to regularno na ff pribor :)

PROTA71

Hero member
Učlanjen(a)
26.12.2007.
Broj reagovanja
75
ric-ma, gde si sve/bio duz Dtine kad tvrdis da se samo u Reviru javlja???

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
373
Od Revira do Odmora na Drini to je par terena.. E sad ako se javljao nizvodno ( u sta cisto sumnjam) onda jbg.. u Ljuboviji i Bratuncu i tom delu nigde nista.. na Spomeniku je Nesa uhvatio dva kom od 30-35cm.. I Mita na misice one lipce..

japanac

Full member
Učlanjen(a)
08.03.2009.
Broj reagovanja
23
Pa kad je Mita mogao, i ti si trebao da se potrudis...

A mozda se javljao na svim mestima na kojima si bio, ali bas kad ti odes odatle...

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
373
E jbg Japanac..mozda je izasao na obalu pojeo par musica I bas kad sam ja naisao otisao u Drinu na dno..

japanac

Full member
Učlanjen(a)
08.03.2009.
Broj reagovanja
23
Cudna riba. U svakom slucaju, opravdava naziv "drinski lukavi kraljevski losos".

PROTA71

Hero member
Učlanjen(a)
26.12.2007.
Broj reagovanja
75
Kakav si kapuciner, pa/gde si Ti uopste pecao, sem sto si sisao do revira...toliko virova nozvodno nisi obisao...

Radojica-pop

Senior member
Učlanjen(a)
21.10.2010.
Broj reagovanja
0
oholi je napisao(la):
Baki lakse ti je da se udavis odmah nego da parajima picis po drini

Sent from my LG-D320 using Tapatalk
Ahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahah KRALJU!!!!!!!!!!!!!!!!

vrana

Hero member
Učlanjen(a)
19.06.2013.
Broj reagovanja
338
Od srede sam na Drini...
Bio sam i prosli vikend kad je bilo jako lose i mislio sam da gore ne moze, medjutim moze  :( Zaista se nista danima nije desavalo, ali bas nista!
Ipak, veceras kad se smrklo je na 20min kod Crvice prokljucalo najlepse moguce. Kedis se rojio u neverovatnom broju, velicine 12, riba u mahnitom hranjenju, meni na tipetu usrani imerdzer, po mraku hocu muvu da promenim, ne vidim nista, prosipam muve, bas krupna riba iskace, nerviram se... prodje cug, meni ocnjaci do pupka!
Poprilicno me je izfrustrirala Drina ovih dana, ali vec planiram u oktobru da joj se vratim na popravni... Nadam se malo spremniji :)

Vrh Dno