Drina, raj za mušičare

oholi

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
16.12.2007.
Broj reagovanja
1.476
Moze i u januaru da se peca lipac :)

Sent from my LG-D320 using Tapatalk

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
373
:hammer: :hammer: moze ali to je extremizam i samo par ljudi musicari.. ako upadnes u vodu ne gine ti da ponovis plucn o odeljenje

sumadinac

Hero member
Učlanjen(a)
30.01.2006.
Broj reagovanja
105
Da se razumemo u januaru niko ne musicari na Drini, sezona je od juna do kraja oktobra nekad do kraja novembra, zavisi od godine, sve ostalo je pisanje uz vetar! Ne kazem da je nemoguce izcackati nekog na nimfu ili po najtoplojem delu dana uloviti na suvu, to je mucenje, tek da se ne kaze da je nemoguce! Uglavnom se zimi baca tirolac, ali se baca i leti, samo se musicarski stap uzima kad treba da se slika,  jer nije fora kaciti slike po fb i forumima sa drugim stapom!

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
373
Znaci tu ja gresim, vitlam musicarcem umesto tirol pa slikanje..Sumi opet prica o tirolcu pa te molim da bi resili za svagda ako si video doticne persone sa alatkom za tirolca napisi ko su ako su sa ovog foruma.. hvala unapred

sumadinac

Hero member
Učlanjen(a)
30.01.2006.
Broj reagovanja
105
Besmisleno i bezvredno je pisati, svi znaju ko su, znas i ti, nista se nece preniti ako ih imenujem, a nemam nameru nikoga da prozivam i stavljam sebi na teret budale! Ja sam ih pomenio iz razloga da se ne zaboravi da ima takvih! A i sam znas da horde musicara citav dan mlate po Drini ne vide ribu, a onda sutradan slike na forumu sa ribama od juce! Ne volim da me niko pravi budalom, ako ne znam da ulovim ribu, bar mogu da je prepoznam kad kupi, a kad nigde ne kupi i desetine ljudi na deset razlicitih mesta ne vidi ribu, a pojave se neki sa ribama od tog dana i kai njim radilo i uvek radilo, pa prorade programi sa kopanjem istorije fotografije pa se ispile podaci da slike nisu od tad! Ili ono mi ranom zorom dolazimo na vodu, kad neki u mrezi drze dve - tri ribe, a kombibezon suv od cukljeva....da ih nije sa obale ulovio!!!!

Vise volim da procitam tekst u kome pise bilo lepo, dobro druzenje, smeh do suza ali nije bilo ulova! Bice ih samo treba ici i pecati, ne paliti se na slike pedera, lazova i prevaranata i ne podtavljati sebi pitanje kako ja nikad da zakacim kad radi!

Ja sam oredhodnih godina vrlo cesto bio na Drini mozda i 3 puta sedmicno i neke ljude nikad nisam video da su ulovili bilo sta, a forumi puni slika!!!

Jos jednom, ne trazi da imenujem i kacim sebi budale na vrat!

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
373
Ok Sumi nije problem znam o cemu pricas.. Ja pecam po savesti makar me podjebavali da ne znam da upecam ili da pecam, zaboli me stojko a da foliram ne zelim..

vrana

Hero member
Učlanjen(a)
19.06.2013.
Broj reagovanja
338
Bio nekih 3 sata oko Crvice, od 4 do malopre, nista vodu da probije...
3:0 za Drinu...  :nowink:

PROTA71

Hero member
Učlanjen(a)
26.12.2007.
Broj reagovanja
75
Eeeeeee pa bratac to ti je novi revir na Drini, Djuku moras da mi pitas za pecanjr, tu ne vazi republicka dozvola....c,c,c,c,c,c....

PROTA71

Hero member
Učlanjen(a)
26.12.2007.
Broj reagovanja
75
Imas samo srece, Djuka mi u Bgd-u pa nije dole da te povede u obilazak terena jbg...ima ga tu, i iznad i u Krivom viru....al sto kaze Sumadinac u prethodnom postu, sto cesce na vodu i trazi ga bratac, tu je on, ima ga, a ima i pegave a i one duzicaste u impozantnim dimenzijama...pozdrav iz MNE,
Adio

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
maric je napisao(la):
Ok Sumi nije problem znam o cemu pricas.. Ja pecam po savesti makar me podjebavali da ne znam da upecam ili da pecam, zaboli me stojko a da foliram ne zelim..
Maricu ne pecas ti zbog drugih vec zbog sebe, tako da te bas zabole ko sta prica i podjebava.

Sent from my HTC One using Tapatalk

vrana

Hero member
Učlanjen(a)
19.06.2013.
Broj reagovanja
338
PROTA71 je napisao(la):
Imas samo srece, Djuka mi u Bgd-u pa nije dole da te povede u obilazak terena jbg...ima ga tu, i iznad i u Krivom viru....al sto kaze Sumadinac u prethodnom postu, sto cesce na vodu i trazi ga bratac, tu je on, ima ga, a ima i pegave a i one duzicaste u impozantnim dimenzijama...pozdrav iz MNE,
Adio
Naravno, naravno, tu sam par dana pa cemo se terati  :tbumb:

neba

Full member
Učlanjen(a)
01.02.2014.
Broj reagovanja
102
Najbolji nacin je kuliranje takvih likova apsolutno oni se hrane publicitetom sto negativnim,sto pozitivnim ,imaju ocigledno neke komplekse iz mladosti koje zele da prevazidju i takvih ima u svim sferama zivota
Vole ljudi da se fotkaju i dokazu  da su oni idoli pa onda krece rat izmedju idolopoklonika i onih koji znaju kako je doslo do ulova ,a to vodi u nedogled
Pecas tako 3 dana hvatas po 20 smudjeva ,4 ti dan ne dodjes i odma krecu fotke sa kapitalcima od strane ljudi koji su hvatali jednog,dva ili ni jednog,kupljeni smudjevi od alasa za slikanje,cisto radi dokazivanja po forumima,novinama ....
Pecas za svoju dusu ,uzivas i uopste ne razmisljas o nebitnim likovima
Lepo je naravno kada neko napravi lepu reportazu kao Oholi,mene iskreno mrzi da se uopste i slikam sa ribama,pecam za svoju dusu

Vrh Dno