Besmisleno i bezvredno je pisati, svi znaju ko su, znas i ti, nista se nece preniti ako ih imenujem, a nemam nameru nikoga da prozivam i stavljam sebi na teret budale! Ja sam ih pomenio iz razloga da se ne zaboravi da ima takvih! A i sam znas da horde musicara citav dan mlate po Drini ne vide ribu, a onda sutradan slike na forumu sa ribama od juce! Ne volim da me niko pravi budalom, ako ne znam da ulovim ribu, bar mogu da je prepoznam kad kupi, a kad nigde ne kupi i desetine ljudi na deset razlicitih mesta ne vidi ribu, a pojave se neki sa ribama od tog dana i kai njim radilo i uvek radilo, pa prorade programi sa kopanjem istorije fotografije pa se ispile podaci da slike nisu od tad! Ili ono mi ranom zorom dolazimo na vodu, kad neki u mrezi drze dve - tri ribe, a kombibezon suv od cukljeva....da ih nije sa obale ulovio!!!!
Vise volim da procitam tekst u kome pise bilo lepo, dobro druzenje, smeh do suza ali nije bilo ulova! Bice ih samo treba ici i pecati, ne paliti se na slike pedera, lazova i prevaranata i ne podtavljati sebi pitanje kako ja nikad da zakacim kad radi!
Ja sam oredhodnih godina vrlo cesto bio na Drini mozda i 3 puta sedmicno i neke ljude nikad nisam video da su ulovili bilo sta, a forumi puni slika!!!
Jos jednom, ne trazi da imenujem i kacim sebi budale na vrat!