Drina, raj za mušičare

PROTA71

Hero member
Učlanjen(a)
26.12.2007.
Broj reagovanja
75
Munjo, gde si tacno na Crvicama, ispod nekog tunela pa na brzacicima ka Krivom viru ili iznad??U "zaledju" ti Crkva a i neki auto servis???

vrana

Hero member
Učlanjen(a)
19.06.2013.
Broj reagovanja
338
Jos uzvodno, Proto. Malo ispod neke pilane... od Odmora na Drini manje od km nizvodno. Ne moze ovde mnogo da se zagazi, ali je lepo

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
373
O jbt Proto tebi taj jod udario u Glavu..Revir, Dzamija, Splaviste, Brenta, Brest, Memedova kuca, i Odmor na Drini..e jebem mu malo mater ja ako sam trebao u Vrhpolje ili na Spomenik da idem..a i dole je kurac niko nista ne hvata tj tad kad smo bili..imao sam juce dojavu da su Mita i Baki do 2 h upecali po dva komada po 30-35 :) sta rade Peraja  :hammer: :hammer: :hammer:

Baki-Pa

Hero member
Učlanjen(a)
12.09.2013.
Broj reagovanja
1
Al se ispromašivasmo danas..... Iščašio sam rame od kontri u prazno.  :yeswink:

VELJKO

Senior member
Učlanjen(a)
17.05.2008.
Broj reagovanja
12
Bitno da je radilo ...  :tbumb:  to je uzivanje pa makar i tako radilo , adrenalin te ubio ... :yeswink:

Baki-Pa

Hero member
Učlanjen(a)
12.09.2013.
Broj reagovanja
1
VELJKO je napisao(la):
Bitno da je radilo ...  :tbumb:  to je uzivanje pa makar i tako radilo , adrenalin te ubio ... :yeswink:

Uuuu, spičio me adrenalin pred kraj, nisam mogao da prevežem muvu a o bacanju da i ne pričam.  :doh:

silvio

Hero member
Učlanjen(a)
02.07.2008.
Broj reagovanja
997
Možda da samo malo sačekaš pri kontri da je gutne pa onda a ne u prvi tren odmah... možda pomogne :bye:

Baki-Pa

Hero member
Učlanjen(a)
12.09.2013.
Broj reagovanja
1
Jbg, malo se napravi stomak na koncu pa ko velim dok ispravim i podbodem ribu.....

Vrh Dno