Drina, raj za mušičare

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
373
Katastrofa je blaga rec :) ovako moje vidjenje citave price, vreme idealno, voda minimum kako se samo pozeleti moze, riba se ne javlja nigde osim malih sistavaca od 10-15 cm kojih sam omasio jedno 20 da ne preterujem. Od toga dva tri krupnija tu oko 20-25cm. Veci komadi su se javljali u Reviru uvece ali stvarno nisam hteo da rizikujem I plivam u Drini :) Ne znam da li je Sumadinac bio na Dzamiji kad smo mi bili u subotu, jedino je lik sa njim imao dobar komad a posle toga je mislim Sumi zakacio jednog mislim na nimfu koji je spao ( al to ce on da objasni tj ako je uopste bio on ) I Neba jednog ali je  pukao tippet . Mita standardno dobar u hvatanju tih malih prdavaca  :hammer: :hammer: :hammer: 4 komada :) Sve u svemu Drina je jedna :) iako je bila pusangija uzivao sam.

MMartic

Hero member
Učlanjen(a)
16.05.2006.
Broj reagovanja
136
maric je napisao(la):
... Mita standardno dobar u hvatanju tih malih prdavaca  :hammer: :hammer: :hammer: 4 komada :)
...

Ehehe - jednog sam i izmerio, 32cm. To je za neke druge reke solidna riba... A i za neke mušičare nedostižni san...  :hammer:
Nego tek da ti zagolicam maštu jednog od njih sam ulovio na nimfu a još dva su mi na nimfu spala...

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
373
Znam da si tri komada uhvatio na nimfu ( dobro sam obavesten , cak znam I nimfe na koje si ih dobio  :hammer: :hammer: :hammer:).. ti znas sta ja mislim o tvom umecu pecanja na Drini I skidam ti kapu. Ja nisam ni te prdavce uhvatio realno.

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
373
axaxaxaxaxax..ovaj je imao gazio Dzamiju do Bosne imao oko 130 kg..ja samo par ljudi znam da to mogu axaxaxax..

Baki-Pa

Hero member
Učlanjen(a)
12.09.2013.
Broj reagovanja
1
Sledeći vikend će biti mnogo bolji.  ;)  6-7 dana lepog vremena će stabilisati ribu.  :yeswink:

becko

Full member
Učlanjen(a)
07.11.2006.
Broj reagovanja
26
Posto se guzva razisla,odo ja do Drine, voda mala jos najmanje dva dana remontuje se dalekovod  ;)

sumadinac

Hero member
Učlanjen(a)
30.01.2006.
Broj reagovanja
105
Ja znam tri coveka koji imaju oko 130kg, a cesto pecaju na Drini. Jedan je Tajson, drugi sam ja, treci ne zna da ulovi ribu...

pera

Hero member
Učlanjen(a)
24.01.2010.
Broj reagovanja
1
Sumadinac je napisao(la):
Ja znam tri coveka koji imaju oko 130kg, a cesto pecaju na Drini. Jedan je Tajson, drugi sam ja, treci ne zna da ulovi ribu...

ne zna ni Marić a nema ni 30 kg sa sve opremom  :hammer: :hammer:.
Mariću pa nije valjda da si bio na Drini u nevreme ??  :whistle:
Najgora opcija kad imaš jedan slobodan vikend kao u vojsci i ti ga  normalno iskoristiš u pogrešno vreme, :doh:

Vrh Dno