Drina, raj za mušičare

tommylee

Hero member
Učlanjen(a)
13.03.2008.
Broj reagovanja
258
maric je napisao(la):
Znaci od otvora sezone nista?
Koji crni otovor,jutros kada sam vidjeo Drinu nije mi bilo dobro.
Aj što je ona ogromna nego je svaki potok u okolini podivljao...
Na Zvorničkom jezeru ni bijela riba ne može da odradi mrijest,eto kakva je voda.

tommylee

Hero member
Učlanjen(a)
13.03.2008.
Broj reagovanja
258
Kod mene u Zvorniku i dalje znatno povišene i sijerava,ni plovkaorši se ne hvlae ulovima.
5yth88.jpg

Mafke Fly

Full member
Učlanjen(a)
17.04.2014.
Broj reagovanja
1
  Nisam ljubitelj  velikih reka ali,od Drine mi zastaje dah. Prelepa reka na kojoj bi nam pozavidela svaka EU zemlja,da je u normalnom stanju

naravno :(

ducka

Junior member
Učlanjen(a)
07.04.2011.
Broj reagovanja
0
Pa koja je? Kako možeš da kažeš da nije ako ne znaš koja je!?
Možda ja grešim, to stoji, nisam 100% siguran ali pre par godina sam malo čeprkao na netu po ovom pitanju i ne nađoh veću...

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
26
gde znam koja je najveca nego se zezam  :D zavisi sta smatras pod salmonidnu vodu? i do gde drinu smatras za salmonidu ?treba uzeti prosecnu sirinu i protok na mestu gde prelazi u ciprinidnu i tragati prema tim dimenzijama? valjda je tako ispravno?

Mafke Fly

Full member
Učlanjen(a)
17.04.2014.
Broj reagovanja
1
Ljudi iz EU su očekivali ozbiljno  čišćenje priobalja i prava atrakcija  im je bila pecati mladicu na Drini. Mogla se lepa para zaraditi  od turista

,ako ništa,bar za održavanje  ribljeg fonda i higijenskih uslova za dobrobit svih nas. Nema od nas niiišta  :doh:

Ako ne najveća reka,mogla je da bude  medju vodećim ribolovačkim destinacijama u EU.

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
26
moze da bude medju vodecim destinacijama kada za jedno pecanje bude standard da upecas mladicu bar od 10 kila . sve dok nema ribe nema nista od toga  :nowink:

Vrh Dno