U ovom dijelu evrope je Drina najveca ali ima dosta vecih na ostalim dijelovima evr ,, npr. rijeka u Norveskoj Glomma je dugacka 621 km i sva je salmonidna dok je Drina dugacka 320 km, tu je i Rajna , onda rijeka Inn u austriji 517 kmducka je napisao(la):Pa koja je? Kako možeš da kažeš da nije ako ne znaš koja je!?
Možda ja grešim, to stoji, nisam 100% siguran ali pre par godina sam malo čeprkao na netu po ovom pitanju i ne nađoh veću...
Mogla bi biti vodeca pored Soce u Evropi i u svjetu da nema HE centrala i da je manje smecaMafke Fly je napisao(la):Ljudi iz EU su očekivali ozbiljno čišćenje priobalja i prava atrakcija im je bila pecati mladicu na Drini. Mogla se lepa para zaraditi od turista
,ako ništa,bar za održavanje ribljeg fonda i higijenskih uslova za dobrobit svih nas. Nema od nas niiišta
Ako ne najveća reka,mogla je da bude medju vodećim ribolovačkim destinacijama u EU.
sasats je napisao(la):tacan odgovor je ...drina nije najveca salmonidna reka evrope![]()
ducka je napisao(la):Pa koja je? Kako možeš da kažeš da nije ako ne znaš koja je!?
Možda ja grešim, to stoji, nisam 100% siguran ali pre par godina sam malo čeprkao na netu po ovom pitanju i ne nađoh veću...