Zli Homer se odmah javio sa zluradim komentarima, ali evo ja kao organizator ekspedicije da prozborim koju. Takmicenje na Plivi je prebaceno sa subote na nedelju zbog nekih problema organizatora, a mi smo isplanirali da u nedelju odemo na Ribnik gde su mene cekala moji kumovi, Sumadinca novi stap a ni Mixmaster ni Sumadinac nikada nisu bili na Ribniku i zeleli su da ga vide. Tako da smo pecali u subotu na Plivi, (svi smo se upisali s Plivskim zutim lipljenovima) spakovali i preskocili u nedelju preko brda na Ribnik. Takodje i jedan od osnovnih razloga ove misije je bio da pokusam nemoguce, spojim Mixmastera i Simpsona i okupim sto vise posetioca ovog sajta na jednom mestu. Dakle bili su tamo Milance, Mixmaster, Sumadinac, Simpson H, Bud (koji je klepio najveceg lipjena pred svima, bravo Bud

) i verovatno jos neko od manje aktivnih clanova. Slike cete videti kada proradi galerija, a druzenje je bilo super. O pecanju ce se jos nesto napisati, zao mi je sto smo izneverili vasa navijacka ocekivanja, ali nemoguce je bilo uraditi sve ovo za samo 2 dana. Da nismo ugovorili ove susrete u nedelju sigurno bi se takmicili mada smo objektivno tamo bili autsajderi zboga nacina ribolova.