Gradac, reka snova

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
e momci svaka cast  :tbumb: ja sam danas slobodan od posla pa sam mislio do save ali trt....sneg pada i to se ne sali  :'(

pera

Hero member
Učlanjen(a)
24.01.2010.
Broj reagovanja
1
U nedelju je pao i jedan rekord na Gradcu,Oholi pojeo samo 1 (i slovima jedan) tanjir pasulja.
to se nije videlo odkad je gavran pocrneo,a i neće više :whistle:

oholi

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
16.12.2007.
Broj reagovanja
1.476
oholog je pera zajebao. doneo mi pitu da jedem 20 min pre toga.... da je pomenu da ce da bude pasulja strpeo bih se ja. ovako se osramotih, uvek pojedem bar dva, a kad ogladnim i cetiri tanjira  :yeswink:

ps: hvala gogo  :)

PROTA71

Hero member
Učlanjen(a)
26.12.2007.
Broj reagovanja
75
More kad nema macke i misevi kolo vode  :mad:

P.S. Vladimiiiiiire, Vladimireeeeeee...nema seksa vece pred Gradac, kad moze Miha fudbalerima mogu i Ja ( kao presjednik na sekcijase  :) )....Kukuuuuuuuuuuuuuu osramoti nas, leleeeeeeee, samo jedan tanjir....Od sutra nema se jede nista, da mi pregladnis pa za vikend...zna se!!!!!A pitu ostavi meni ili mi bar ponesi za Bgd  :nowink: :drool: :yeswink:

oholi

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
16.12.2007.
Broj reagovanja
1.476
protane ne mrsi.... pa ako nema sexa nema trosenja, slabo ogladnim.... eeeeee selektoreeeee :whistle:

AndrijaRaketic

Senior member
Učlanjen(a)
08.02.2013.
Broj reagovanja
16
Isao bih pocetkom leta malo do Gradca posto mi je relativno blizu. :)
Imate li neko lepo pristupacno mesto da mi preporucite?Posto bi i roditelji isli malo u prirodu a ja bih pecao.
Koje musice da ponesem?

oholi

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
16.12.2007.
Broj reagovanja
1.476
javi se par dana ranije, iskombinuj da bude vikend pa cu pomoci koliko mogu :)

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
373
U subotu sam bio na Gracu ..voda po meni idealna za nimficu ali lose vreme sa smenjivanjem kise i suncem i los pritisak uticali su na to da riba slabo radi ali uspeo sam da se upisem sa 5 kom i to sa jednom od 30cm i dva spadanja tj ribe ( jedna preko 30 )koje sam skoro dovukao do sebe ali su bile bolje u nadmudrivanju i to na SVOJE nimfe koje sam navezao pre par dana ( poceo tek da vezem ) tako da sam dobio elana da nastavim sa vezivanjem  Slike nazalost nemam posto sam gazio vodu i nisam zeleo da rizikujem da mi mob upadne u vodu  Prelep vikend U Valjevu  napominjem i to da sam dva puta ove godine izlazio na Gradac i da sam obadva puta bio uredno kontrolisan od ribocuvarske sluzbe ( Ognjena ) sto je za pohvalu posto sam pecao u donjem toku Graca  da li su konacno poceli da rade svoj posao???

pera

Hero member
Učlanjen(a)
24.01.2010.
Broj reagovanja
1
Ognjen je tek od prošle godine i počeo da čuva donji deo,tako da se može reći da su "počeli "da rade svoj posao.
On je čovek koji je odrastao pored Gradca i kome je stalo do reke,tako da sada maksimalno koristi to što je čuvar u donjem delu i non stop je na reci,već se oseća da nema krivolova,njemu energije za to ne nedostaje pa ne sumnjam da će i dalje tako nastaviti.

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
373
Ognjena znam od ranije i znam da je bio cuvar u gornjem toku i drago mi je sto se sad kontrolise i donji deo posto su svih ovih godina u donjem delu ribu satirali sa zivim mamcima i odnosili..Znas i ti sam Pero odrasli smo pored Graca..

isidor1

Junior member
Učlanjen(a)
02.10.2012.
Broj reagovanja
0
Evo jedna reportaza u simpsonovom stilu( nemam vremena da pisem) :D :D :D
imgp4861.jpg

imgp4862.jpg

imgp4864.jpg

imgp4863.jpg

imgp4874.jpg