Gradac, reka snova

isidor1

Junior member
Učlanjen(a)
02.10.2012.
Broj reagovanja
0
Izbrisani su postovi gde je objasnjeno kako treba da izgleda reportaza  hahah  :hammer: :hammer: :hammer:

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
26
secam se tih edukativnih postova i steta sto su obrisani a ne stigoh da ih snimim :'( sad sam se ponadao da ima mozda neka reportaza kao parametar za rad ...ali sipak  :doh:

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
isidor1 je napisao(la):
Evo jedna reportaza u simpsonovom stilu( nemam vremena da pisem) :D :D :D
Isidore crni a sta ste doruckovali, koliko rupa na putu ste zaobisli, marenda, rucak, ko je kakio a ko piskio???? Pa nemoj sad da odstupas od tipicnog stila  :D

eko

Hero member
Učlanjen(a)
19.02.2009.
Broj reagovanja
95
Bravo momci...  :tbumb:
Oholi, koji ti je ovo stap?

isidor1

Junior member
Učlanjen(a)
02.10.2012.
Broj reagovanja
0
simpson H je napisao(la):
Isidore crni a sta ste doruckovali, koliko rupa na putu ste zaobisli, marenda, rucak, ko je kakio a ko piskio???? Pa nemoj sad da odstupas od tipicnog stila  :D
To je oholijev deo da doda... :D :D :D

oholi

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
16.12.2007.
Broj reagovanja
1.476
eko je napisao(la):
Bravo momci...  :tbumb:
Oholi, koji ti je ovo stap?

sage zxl 9ft #6, poneo sam ga za probu malo, namenjen je za drinu, ali ni za gradac kad je jaka voda nije los. bas fin osetljiv stap...ali obzirom da sam ga samo malo koristio nisam bas siguran za sta bi bio najbolji. Drugar koji mi ga je dao je zeleo stap za drinu

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
373
Mislim da niko nije kakio ali mislim da je njih kakilo kad su ovoliko riba uhvatili  :lol: salim se malo KO ZNA ZNA bravo momci :)

oholi

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
16.12.2007.
Broj reagovanja
1.476
hahahh odlicna je...prakticna bas. nego, nema veze sa temom, kako da je perem a da ne zeznem nepromocivost?

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
oholi je napisao(la):
hahahh odlicna je...prakticna bas. nego, nema veze sa temom, kako da je perem a da ne zeznem nepromocivost?

Ko kaze da treba da je peres :D

Imas bre uputstvo na etiketi a najbolje da je potopis u mlaku vodu sa rastvorenim nekim bebi neutralnim samponom, jedno sat vremena pa je onda malo promuljas rukama i isperes hladnom vodom.

pera

Hero member
Učlanjen(a)
24.01.2010.
Broj reagovanja
1
Tman je dobila pravi miris (na ribu) jel tako Mito? :whistle:
A mali hoće da se qurci po gradu pa bi je zato prao  :bleh:

MMartic

Hero member
Učlanjen(a)
16.05.2006.
Broj reagovanja
136
Hehehe - nego setih se da sam slagao :doh: Istuširao sam je jesenas posle pecanja u slanoj vodi u Danskoj. Ali bez ikakvih deterdženata, samo sam je istuširao mlakom vodom sa česme da sperem so. Inače ne znam zašto bi bila prljava - nosim je samo kada lije kiša :D

Vrh Dno