Gradac, reka snova

Tihi83

Hero member
Učlanjen(a)
18.10.2011.
Broj reagovanja
0
tommylee je napisao(la):
Mogao si da prošetaš i bez štapa  :hammer:

Mesto gde sam proveo vreme je setacka zona, i konstantno cirkulisu ljudi, ali ti plovkarosi nisu obracali paznju na njih. Pricam o gradskom delu gde na potezu gde sam pecao u 5min prodje sigurno 10-15 ljudi, znaci setanje pored reke nema efekat.

Da se razumemo, ne pokusavam nikom da se pravdam samo da pokusam da vam docaram siru sliku cele situacije...

Mafke Fly

Full member
Učlanjen(a)
17.04.2014.
Broj reagovanja
1
    Tihi,docaranom situacijom si me potresao i ja bih neizostavno uleteo u fizicki obracun sa plovkarosima. Naravno,predhodno se uverivsi da su  ulovili  neku majusnu pastrmku.

Tihi83

Hero member
Učlanjen(a)
18.10.2011.
Broj reagovanja
0
Mafke Fly je napisao(la):
    Tihi,docaranom situacijom si me potresao i ja bih neizostavno uleteo u fizicki obracun sa plovkarosima. Naravno,predhodno se uverivsi da su  ulovili  neku majusnu pastrmku.

Da ih pretresas nemas pravo cak ni cuvar nesme da ih pretresa a kamo li ja obicno fizicko lice. A nije da sa trojcom nisam pokusao da ostvarim komunikaciju, jer nisu bezali glavom bez obzira bas cim sam se pojavio nego su bili suptilni malo.

Na moje pitanje ima li sta odgovori su sledeci, "nema nista eto bas danas neradi ko da je neki baksuzan dan" "neke belice ali nista sto valja" mozes i sam da predpostavis...ali svaki je imao tamnu torbu u kojoj se pa mogu sigurno reci krila neka pastrmka u zabrani ili klen uspod mere...

Opet ja gledam neku siru sliku cele situacije, musicarenje je skup sport i samim tim vecina nas je finansiski stituirana i planira redovno svoje odroke.  A da li postoji mogucnost da su bar dvojca od petorice socijalni slucajevi a kuci imaju zenu i dvoje-troje dece pa ne mogu sebi priustiti normalan obrok i da li im je jedina sansa za normalnim nedeljnim ruckom bila nad da upecaju na gradcu 10-15 riba ispod mere/u zabrani i priuste svojoj porodici kakvu takvu gozbu. Da li treba suditi tim ljudima i da li su krivi zbog situacije u kojoj se nalaze, ko razmislja o tome nesudi im sigurno...

Ovde se prica o nekom moralu, da li je nekom palo na pamet da je u opremu za uzivanje ulozio vise hiljada evra a pored prosjaka na ulici prodje i okrene glavu na drugu stranu jer ne moze da ga gleda gadi mu se prljav je i smrdi, mi sudimo o moralu mi osudjujemo nekog za poteze samo da bi mogli da uzivamo u nasem zadovoljstvu dok drugi gladuju, e to je strasno i to je tuga ovog drustva po meni...

Zato se mnogo ne obazirem na moralne i eticke osude ljudi koji su otisli u aut...

ZareVa

Junior member
Učlanjen(a)
10.01.2014.
Broj reagovanja
0
Parapsihologija...markiranje klena i fazanki...socijalni slucajevi i posten obrok...
Maricu se ozbiljno drma titula najveceg lozaca na forumu, ali je Ricma dugoprugas, Tihi je izdominir'o za 3 dana :hammer:

Tihi83

Hero member
Učlanjen(a)
18.10.2011.
Broj reagovanja
0
Ko razume shvatice...

Ja ozbiljno tako razmisljam, Maric je totalno druga kategorija i nepobediv je u svojoj disciplini... :hammer:

Ako postoji dozivotni prvak u nekoj disciplini to je sigurno Maric i suludo je ulaziti u dvoboj sa njim...

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
373
ZareVa je napisao(la):
Parapsihologija...markiranje klena i fazanki...socijalni slucajevi i posten obrok...
Maricu se ozbiljno drma titula najveceg lozaca na forumu, ali je Ricma dugoprugas, Tihi je izdominir'o za 3 dana :hammer:

Tihi se ne zeza on ozbiljno misli I stoji iza svojih izjava I to postujem, kao Sadam svojevremeno. Nego sto nemam vremena sad da se mlatim, poceo sam da se pripremam za sezonu jbg. Vezivanje musica, sredjivanje I glancanje pribora ( a imam ga mnogo ), biranja I mozganja na koju destinaciju otici itd. Tako da Zare ispricacemo se kad dodjem na rodnu grudu. Cimacu te da popijemo kaficu kod Miska u Londonu :)

Tihi83

Hero member
Učlanjen(a)
18.10.2011.
Broj reagovanja
0
maric je napisao(la):
Tihi se ne zeza on ozbiljno misli I stoji iza svojih izjava I to postujem, kao Sadam svojevremeno. Nego sto nemam vremena sad da se mlatim, poceo sam da se pripremam za sezonu jbg. Vezivanje musica, sredjivanje I glancanje pribora ( a imam ga mnogo ), biranja I mozganja na koju destinaciju otici itd. Tako da Zare ispricacemo se kad dodjem na rodnu grudu. Cimacu te da popijemo kaficu kod Miska u Londonu :)

O Sadamu znamo ono sto nam je servirala Amerika, kao i o Gadafiju, kao i o postanku musicarenja.

Ono sto si video to znas, ono sto si procitao ili cu je interpretacija neke price koju pisac hoce da ti vidis onako kako njemu najvise odgovara...

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
373
Covece kad kazem Sadam kazem da je covek umro za svoju ideologiju. Ne kazem da li je u pravu ili nije. Ostao je dosledan do kraja.

oholi

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
16.12.2007.
Broj reagovanja
1.476
maric je napisao(la):
Maricu kad vezes te cetiri muve slobodno se vrni i pisi.
Da brisem necu nista. Realno kad tebe niko ne brise sto bi druge?
Ima gomila postova koji ne sluze nicemu al nema veze. Nije ovo pisanje eniciklopedije pa da svaka rec mora da ima poentu..... samo vi pisite..... jedva cekam svoj sledeci slobodan dan.

Sent from my LG-D320 using Tapatalk

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
373
oholi je napisao(la):
Maricu kad vezes te cetiri muve slobodno se vrni i pisi.
Da brisem necu nista. Realno kad tebe niko ne brise sto bi druge?
Ima gomila postova koji ne sluze nicemu al nema veze. Nije ovo pisanje eniciklopedije pa da svaka rec mora da ima poentu..... samo vi pisite..... jedva cekam svoj sledeci slobodan dan.

Pa da brises  :hammer: :hammer: :hammer:

oholi

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
16.12.2007.
Broj reagovanja
1.476
Necu tebe da brisem... tvoje reci samo zauzimaju prostor :)

Baki-Pa

Hero member
Učlanjen(a)
12.09.2013.
Broj reagovanja
1
Tihi, tvoja privrženost je za svaku pohvalu i poštovanje, ali koliko god se trudio, ne možeš da opereš svog pulena.

oholi

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
16.12.2007.
Broj reagovanja
1.476
Baki neke stvari se i od tebe mogu nauciti. Veravao ili ne :)

Tihi83

Hero member
Učlanjen(a)
18.10.2011.
Broj reagovanja
0
Baki-Pa je napisao(la):
Tihi, tvoja privrženost je za svaku pohvalu i poštovanje, ali koliko god se trudio, ne možeš da opereš svog pulena.

Baki nemam ja pulene, ljude delim na prijatelje, poznanike, kolege ribolovce... Koje sve jednako cenim samo neke vise volim i postujem od drucih...

I druga grupa su oni koji mi ama bas nista ne predstavljaju u ovom nasem ribolovackom svetu i nikad im necu dozvoliti da blate i omalovazavaju onu drugu grupu, iz losih namera.

Vladimir mi je prijatelj(ne pulen), ti si mi poznanik, i ama bas bih isto postupio i da si ti u pitanju...jer u ovo nase ribolovackom svetu ste vas dvojca jednako ljudi za mene.

Da je nekim slucajem pecao u revirskom delu koji je sad bez upravljanja(cuvanja) od mene bi dobio kritike u najboljem slucaju a u najgorem batine sto je to uradio jer nije njegov nivo...

I netupim ga ja ovde zato sto branim pulena nego zato sto ljudima sa losim namerama ne zelim da dozvolim da iz zadnjih namera blate ime i poteze coveka koji je mnogo iznad njih, a pored toga nije uradio nista lose i svojom interpretacijom zakona, parvde i morala pokusavaju da njega omalovaze a sebe uzdignu.

Da li su im povodi njihova neostvarenost ili nedostatak ikakvih rezultata u musicarskom svetu ili njegovi rezultati i uspesi nek svako proceni po slobodnoj volji...

I odlicno ja prepoznajem dobronamerne kritike pojedinaca od prljave osude nedoraslih mu musicara...

Vrh Dno