Baki-Pa je napisao(la):
Tihi, tvoja privrženost je za svaku pohvalu i poštovanje, ali koliko god se trudio, ne možeš da opereš svog pulena.
Baki nemam ja pulene, ljude delim na prijatelje, poznanike, kolege ribolovce... Koje sve jednako cenim samo neke vise volim i postujem od drucih...
I druga grupa su oni koji mi ama bas nista ne predstavljaju u ovom nasem ribolovackom svetu i nikad im necu dozvoliti da blate i omalovazavaju onu drugu grupu, iz losih namera.
Vladimir mi je prijatelj(ne pulen), ti si mi poznanik, i ama bas bih isto postupio i da si ti u pitanju...jer u ovo nase ribolovackom svetu ste vas dvojca jednako ljudi za mene.
Da je nekim slucajem pecao u revirskom delu koji je sad bez upravljanja(cuvanja) od mene bi dobio kritike u najboljem slucaju a u najgorem batine sto je to uradio jer nije njegov nivo...
I netupim ga ja ovde zato sto branim pulena nego zato sto ljudima sa losim namerama ne zelim da dozvolim da iz zadnjih namera blate ime i poteze coveka koji je mnogo iznad njih, a pored toga nije uradio nista lose i svojom interpretacijom zakona, parvde i morala pokusavaju da njega omalovaze a sebe uzdignu.
Da li su im povodi njihova neostvarenost ili nedostatak ikakvih rezultata u musicarskom svetu ili njegovi rezultati i uspesi nek svako proceni po slobodnoj volji...
I odlicno ja prepoznajem dobronamerne kritike pojedinaca od prljave osude nedoraslih mu musicara...