Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
Moze i tako majstore, toliko se dobro vidi ovaj fluo polipropilen da cak nema potrebe ni da gledas
u njega da bi ga vido. Toliko se dobro vidi da su pozeljne i polariz naocare. A zamisli jos jednu stvar, ne bucka po vodi prilikom padanja na vodu ili pri kontriranju (kao ni oni od balze) . Samo sto ne moze da nosi teske nimfe.
Mozes sam da ih napravis, ili da ih kupis gotove. Moja preporuka ili ih kupi od Kuzme, ili nadji fluo polipropilen (mislim da Travar ima Vision pp bas za ovu namenu) i objasnicu ti kako da ih napravis.
Kao sto sam i obecao, testirao sam Rio Nymph strunu.
Perfektna je, a drugacije obojen vrsni deo veoma znaci. Iako nisam imao ulova, verujem da ce mi poboljsati 30% nimfarenje! Pogotovo kada dalje bacas nimfu, onda ovaj vid indikatora znaci dosta!
Interesuje me posto sam sada procitao polemiku oko indikatora za 1. Mart kako se pokazao i da li je iko koristio njega imajuci u vidu bistru vodu koju sam video sa slika???
Dare moj rezon je da na bistroj i ne previše brzoj, a uz to maloj (plitkoj vodi) nema potrebe za inikatorom. Mislim da su ti u takvoj situaciji potreben samo dobre polarizacione naočare.