Na mene se odnosi? ne razumem?Milanče je napisao(la):Ako on greši ne moraš i ti![]()
Na mene se odnosi? ne razumem?Milanče je napisao(la):Ako on greši ne moraš i ti![]()
Ma na Vranu kad više veruje Davie McPhail-u nego tebi i meniivke037 je napisao(la):Na mene se odnosi? ne razumem?
OK. Ono, kad pogledas i BWO je rusti boje u zadnjem stadiumuMilanče je napisao(la):Ma na Vranu kad više veruje Davie McPhail-u nego tebi i meni![]()
Davie (kao i ostali komercijalni vezači) nikada ne postavljaju video na 18-ticama pošto se uglavnom ništa ne vidi a i nema mesta za puno materijala i razne lepe tehnikevrana je napisao(la):Sve je to ok, zato sam i tražio tuđa iskustva pošto ličnih nemam dovoljno, naročito nedovoljno da tvrdim da je Davie u krivu!![]()
vrana je napisao(la):Pročitah članak koji je Ivke postavio i videh da jedino ženka u imago fazi ima boju rđe/crvenu. Subimago i mužjak imago su plavo-sivi ???
Pričam o boji tela!
dzolix je napisao(la):iron (zeljezo) je braonkaste boje
vrana je napisao(la):Nebo, pecasmo i na Limu i na Gradcu lepo na rusty spinnere. I na druge, naravno, ali i rđava je radila :yeswink: