bah...upravo dodjoh.....sveze dinstan......ne mogu da verujem,koliko su me prote danas "ekskulirale"......vidim sad vec ih nema toliko u jatu,prolaze jedan po jedan,i dalje u solidnom broju...bar petnaestak je bilo preko kilograma a njih par tu oko kilograma.....ali dzaba!!!samo sam se nanervirao kao Mijatovic posle penala sa Holandijom.....sad su nekako opustenije plivali,okretali se kad bi musica pala tu negde oko njih,ali nista....prodju pored ili se okrenu i otplivaju dalje...NEMA sta nisam probao....direkt plasman.iza,ispred,brzo i sporo povlacenje....kako sam izgubio imitaciju crva,bacao sam gamaruse...izgleda da je crv ovde pun pogodak i dok ga ne nabavim opet,ne idem na prote...

a sad sekiracija druga.....za koju sam mislio da ce biti izvesnija.....setajuci obalom,naidjem na jato babuski od bar 10ak komada....i to sve lepi komadi!ne znam im cifru ali da su bili buce,bili su...i opet...gamarus ispred....jedan komad se priblizava.....odjednom,jedna riba iz jata se uznemiri i pobeze i ostale odu za njom...maler....
na kraju sam bacao bunkera i udari bucovce od 200-300 gr....bar je ono "izvuklo" dan....samo sam ga otkacio i spakovao se......dok ne dodje crv...nema vise nimfarenja,vala......