Djole Nis
Hero member
Zvezdane neko te izlagao. Mozes slobodno pecati iz camca sa godisnjom dozvolom. Cenu koju si spomenuo je za privredni ribolov. Jedino ako ne planiras time da se bavis 
Blue Fox Famozni je napisao(la):Lepo se totakoste ove teme pa zelim nesto da dodam u vezi kajaka,kanua,dubka i ostalih plovila...
Djole,stoji sve sto je rekao i Zvezdan I Ti ali nesto ne stoji tako u dozvoli koju imamo.
Zapravo pod rednim brojem 16.
++++ZABRANJENA JE UPOTREBA CAMACA I DRUGIH PLOVNIH OBJEKATA ZA SPOTRSKI RIBOLOV.++++
Bla bla bla da ne idem dalje..
luki je napisao(la):.
-mozes loviti sa musicama a mozes i sa musicarskim stapom i podvezom al umesto musice da stavis udicu i da koristis zivi mamac (sto je ponekad puno efikasnije ) skakavac,crv,pijavica,kedar, .....
Ma može i dinamitom,još je efikasnije :'(crni je napisao(la):luki je napisao(la):.
-mozes loviti sa musicama a mozes i sa musicarskim stapom i podvezom al umesto musice da stavis udicu i da koristis zivi mamac (sto je ponekad puno efikasnije ) skakavac,crv,pijavica,kedar, .....
Posebno za pastrmku u malim potocimauke:
Ili jos bolje da kupis mrsilicu ne treba ti ni stap ni konac ni musice ni dozvola....
Nemoj prijatelju tako, dobrosao na forum, treba nam takav kadar, tj. ljudi sa velikim iskustvom, pusti decu, deca ko deca neozbiljna, oduvek mi je bio san da uzmem kajak, pa bi mi trebalo par saveta od nekoga ko je iskusan, tj. i sam nacin ribolova, da li je to stabilno, molio bih malo vise saveta...luki je napisao(la):u princip na jezerima gde ides kajakom ili pogotovo sandolinom ,probaj slobodno sa dinamitomjak ce ti biti efekat
Momci ,ipak govorimo o jezeru ,najcesce vestackom ,ili neka reka ko dunav i slicno,na brzoj planinskoj reci gde je najcesce zabranjen ulov pastrmke na zivi mamac ,nemozes ni kajakom da prodze pravi profesionalac a ne amater
vrlo bezobrazni komentari od zutokljunaca koji najverojatnije nisu proveli ni 10 % u lovu kolko provode na forumima prodajuci kvazi znanje koje su procitali na nekom drugom forumu a nikad nisu oprobali u zivo
jako mi je zao sto sam se uopste upustio da pomognem nekom sa mojim iskustvom u nekom stvarima.Obecavam da vam necu vise smetati da glumite pecarose po forumima .
luki je napisao(la):vrlo bezobrazni komentari od zutokljunaca koji najverojatnije nisu proveli ni 10 % u lovu kolko provode na forumima prodajuci kvazi znanje koje su procitali na nekom drugom forumu a nikad nisu oprobali u zivo
jako mi je zao sto sam se uopste upustio da pomognem nekom sa mojim iskustvom u nekom stvarima.Obecavam da vam necu vise smetati da glumite pecarose po forumima .
luki je napisao(la):u princip na jezerima gde ides kajakom ili pogotovo sandolinom ,probaj slobodno sa dinamitomjak ce ti biti efekat
Momci ,ipak govorimo o jezeru ,najcesce vestackom ,ili neka reka ko dunav i slicno,na brzoj planinskoj reci gde je najcesce zabranjen ulov pastrmke na zivi mamac ,nemozes ni kajakom da prodze pravi profesionalac a ne amater
vrlo bezobrazni komentari od zutokljunaca koji najverojatnije nisu proveli ni 10 % u lovu kolko provode na forumima prodajuci kvazi znanje koje su procitali na nekom drugom forumu a nikad nisu oprobali u zivo