A i vas dvojca
I šta da se ovih par likova sa videa i kazne ,ništa to ne menja - svi su se ovako ponašali prošle godine ,znači kompletno svi (na prste mogu da izbrojim da sam video kada je neko pustio ribu ispod mere a da nisu to moji drugovi iz ribolova) kao i u svemu šta će desi i da napišemo nešto i da se potpišemo ,kakvu bre prijavu ? Kontaktirao sam jednog čoveka sa jednog velikog ribolovačkog foruma i kaže mi da je slao ove video klipove tamo tom kao nekom ministarstvu i nikom ništa ,Pretpostavljam jedino da možda "insajder" napravi serijal "Robolovna mafija" pa se i desi nešto ,mada koliko vidim ni za onu "kolubaru i EPS " pojeo vuk magarca ,uhvate pojedinca koji će da ispašta za milion drugih ako se i to ne zataška sa nekim "koferom" i šta kao smirila se javnost ,pa jeste kada smo budale . Shvatam da ste ljuti na ovakve scene ali poenta je da ribočuvarska služba ne radi uopšte ,dakle ja sam dao 50eur ,simpson je dao 50 eur i jos par ljudi sto ja lično znam su kupili te budjave dozvole i dali iz džepa po 50 eur kao i sigurno većina ljudi sa foruma .I ok ,možete da mi kažete za šta smo ih dali ? Bolje da sam klincu kupio patike ,ili kupio možda nešto od opreme što mi je trebalo recimo novi kanap ,ili recimo bolje da sam te pare dao prvom prosjaku na ulici ,više bi bilo koristi - nego što sam ih dao nekom za nerad ! Ljudi su se snimali ,satirali nedorasle primerke štuke ,vozili si sa tim ribama od Čente do Pančeva (i to očigledno više puta ) i nije bilo živog ribočuvara da ih prekontroliše ,napominjem da ovo nije jedinstven slučaj ,su svi ovo radili javno u sred belog dana ,gomile čamaca su ordinirale gore ,dole po Tamišu 2010 godine!