kao pravilno uzeti skalp petla

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
MAFKE je napisao(la):
  Bojane,mnogi vezaci daju prednost domacem  ''peru'',jer je meksa badrljica nego na  genetickom. Sto se tice duzine isperka 100% si u pravu.

Genetika je cudo,ja sam u JA-dinskoj  zivinarnici video pile sa 4 noge,2 malo zakrzljale :eek: :puke:

Mozda se nauka trudi da izbaci petla sa 2 noge a 2 glave ,odnosno 2 skalpa  :tbumb: :D :D

Mafke nema domaceg pera kome je badrljica meksa od Whiting sedla. Ono sto jeste mekse kod domaceg su sami isperci pa je domaci pogodniji za mekonoge imitacije ili mokre musice. O gustini ne treba diskutovati kao ni o duzini.

I niko na planeti to ne koristi osim Srpske siotinje, samo sto mi uvek izvrnemo stvarnost pa pokusamo to da prikazemo kao nasu prednost. Naravno da ne pomisli neko da je ovo "Srpska sirotinja" nesto pogrdno, nego smo golje na kvadrat realno. Kod nas su najbolje strune Ron Thompson jer traju 5 godina i dalje su "nove", kod nas je najbolji domaci pevac ili u CG "cuveni Pivski", kod nas je najbolji auto Golf 2 dizel jer traje 30 godina, najbolje gume-polovne a najbolja garderoba za lov i ribolov vojna ili policijska naravno domaca.

MAFKE

Senior member
Učlanjen(a)
23.12.2012.
Broj reagovanja
2
  :D Ti si kralj,pa de se seti  vojne razervne garderobe za ribolov :doh: :D. Na zalost  100% si u pravu. Nema ribolovca iz bilo koje branse da ne

seca odecu rodjaka zandarma ili maskirne pijacarke sa najruznijom sarom ''combat'' na svetu  :doh:

Retko ko se osvrce na ova zapazanja i svega navedenog,zato bravo,ali mi smo  sirotinjska zemlja,to je fakat. Narod bre gladan  :doh:

Slazem se stobom u svemu,ali ne osudjujem. Vec napisah zasto.

Malo vise ukusa,ipak,prikrilo bi ''bedu''. :blush:

Golf 2 je bolji od bilo kog Fiata  :D :D :p

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
MAFKE je napisao(la):
Golf 2 je bolji od bilo kog Fiata  :D :D :p

To moze da kaze samo onaj ko voli da se mrda levo-desno dok stoji na semaforu  ili onaj koji nema predstavu kako  ide i radi za 30e nacipovani JTD. :hammer:

nikola renegade

Full member
Učlanjen(a)
07.01.2013.
Broj reagovanja
11
simpson H je napisao(la):
Mafke nema domaceg pera kome je badrljica meksa od Whiting sedla. Ono sto jeste mekse kod domaceg su sami isperci pa je domaci pogodniji za mekonoge imitacije ili mokre musice. O gustini ne treba diskutovati kao ni o duzini.

I niko na planeti to ne koristi osim Srpske siotinje, samo sto mi uvek izvrnemo stvarnost pa pokusamo to da prikazemo kao nasu prednost. Naravno da ne pomisli neko da je ovo "Srpska sirotinja" nesto pogrdno, nego smo golje na kvadrat realno. Kod nas su najbolje strune Ron Thompson jer traju 5 godina i dalje su "nove", kod nas je najbolji domaci pevac ili u CG "cuveni Pivski", kod nas je najbolji auto Golf 2 dizel jer traje 30 godina, najbolje gume-polovne a najbolja garderoba za lov i ribolov vojna ili policijska naravno domaca.

Simpson u pravu si potpuno cim sam prvi put dograbio mecov skalp ovim domacim sam nahranio mace  :naughty:

silvio

Hero member
Učlanjen(a)
02.07.2008.
Broj reagovanja
1.014
Po svemu sudeći da ne može ništa da se napravi u FF i FT ako nije neka marka kako pribora tako i materijala :doh:
Po tome bi za osnovno u FF i FT trebalo da se izdvoji bar 500€ :nowink:

Pričate lovačke priče...

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
Nije istina Silvio. Sve moze da posluzi pa i cerupanje uginule svrake. Ali brate meni je jeftinije da sve kupim gotovo i oprano, ofarbano bas kako treba. Zasto mi je jeftinije? Zato sto nisam trosio ni so, ni pepeo, ni struju, ni vodu, ni zivce, ni sudove, ni vreme,... A i nekako mi je lakse da motam jedno pero od 30cm koje je jako gusto nego jedno pero od 3cm koje je jako retko. Mozda tebi nije ali meni jeste.

Prema tome ne izvrci reci jer niko to nije rekao da ne moze. Mozes i da ides bos ceo zivot ali nekako je lakse u patikama, zar ne? Mozes da vezujes iz ruke ali nekako je lakse sa stegom a i skrati ti vreme. Zar ne?

I ne lupetaj za 500e, ovde se radi od 5e ustede.

silvio

Hero member
Učlanjen(a)
02.07.2008.
Broj reagovanja
1.014
Samo ti uživaj i polako i opušteno pritisak će da ti skoči :lol:
Zrno po zrno pogača kamen po kamen palača...

Brutallis

Junior member
Učlanjen(a)
07.03.2008.
Broj reagovanja
0
Pevac koji je završio svoju karijeru,od prošle godine je neplodan,došli mlađi pa biju.
Pera iz skalpa jako loša,malo pera može da se iskoristi,ali sedlo je odlično.

1-flytying-031.jpg

1-flytying-032.jpg

Vrh Dno