MAFKE je napisao(la):Bojane,mnogi vezaci daju prednost domacem ''peru'',jer je meksa badrljica nego na genetickom. Sto se tice duzine isperka 100% si u pravu.
Genetika je cudo,ja sam u JA-dinskoj zivinarnici video pile sa 4 noge,2 malo zakrzljale![]()
uke:
Mozda se nauka trudi da izbaci petla sa 2 noge a 2 glave ,odnosno 2 skalpa![]()
![]()
![]()
Mafke nema domaceg pera kome je badrljica meksa od Whiting sedla. Ono sto jeste mekse kod domaceg su sami isperci pa je domaci pogodniji za mekonoge imitacije ili mokre musice. O gustini ne treba diskutovati kao ni o duzini.
I niko na planeti to ne koristi osim Srpske siotinje, samo sto mi uvek izvrnemo stvarnost pa pokusamo to da prikazemo kao nasu prednost. Naravno da ne pomisli neko da je ovo "Srpska sirotinja" nesto pogrdno, nego smo golje na kvadrat realno. Kod nas su najbolje strune Ron Thompson jer traju 5 godina i dalje su "nove", kod nas je najbolji domaci pevac ili u CG "cuveni Pivski", kod nas je najbolji auto Golf 2 dizel jer traje 30 godina, najbolje gume-polovne a najbolja garderoba za lov i ribolov vojna ili policijska naravno domaca.