kao pravilno uzeti skalp petla

lazar

Senior member
Učlanjen(a)
10.05.2007.
Poruke
350
Broj reagovanja
0
Lokacija
Razbojna
Imam jednog mladog graorastog petla kako kad ga zakoljem da mu sacuvam ceo vrat ,skinem glavu ili kako vec?

KO IMA ISKUSTVA STIM NEKA NAPISE

POZZZZ!!
 

witch

Hero member
Učlanjen(a)
23.11.2005.
Poruke
6.150
Broj reagovanja
8
Zakolješ ga i uzmeš vrat i glavu, koji nakon udarca sekirom otpadnu. :secsec:
Onda uzmeš oštar žilet i skineš mu svo meso, da ostane samo koža i perje. Zakucaj skalp na dasku, tako da mu perje bude okrenuto prema dasci. Stavi da se suši. Ako ga dobro odelješ, neće ti trebati nikakva so, brašno ili hemikalije. Biće dovoljno da se dobro osuši. Kraj.
 

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Poruke
10.403
Broj reagovanja
7
:D :tbumb: :tbumb:

da ja imam kokoške i petlove crno bi im se pisalo  :D :hammer:

samo napred, prvo fina supica a onda kada se osuši bit če muva ...
 

Jr

Administrator
Urednik
Učlanjen(a)
15.06.2007.
Poruke
1.151
Broj reagovanja
144
Lokacija
Niš
Moj savet je da iako ga dobro odeljes od mesa, ipak posolis. Za svaki slucej jer ne bi zeleo da ti ga crvici pojedu.
 

lazar

Senior member
Učlanjen(a)
10.05.2007.
Poruke
350
Broj reagovanja
0
Lokacija
Razbojna
sad se greje voda bice lepa supa!!ipak cu da ga posolim za svaki slucaj
 

100ka

Hero member
Učlanjen(a)
27.06.2007.
Poruke
2.141
Broj reagovanja
27
Lokacija
Bg, Srbija
Uzmi morsku bolja je za takve stvari! Znas i sam kad se slanine i druge poslastice od svinjetine suse da uvek preporucuju morsku so! :yeswink:
 

lazar

Senior member
Učlanjen(a)
10.05.2007.
Poruke
350
Broj reagovanja
0
Lokacija
Razbojna
Nebrinite skalp je vec na susenjU,a uz to jos je dobro usoljen.videcete slike kad se osusi?

POZZZ!!!!

 

witch

Hero member
Učlanjen(a)
23.11.2005.
Poruke
6.150
Broj reagovanja
8
Ako si ga ogulio do prozirnosti osušiće se za pola sata. Neće ti trebati nikakva so i slične koještarije. Samo, mora da se providi i da bude tanka koža kao papir.
 
Vrh Dno